Αρχική » Αλκοόλ και Χασίσι δεν βοηθά στην θεραπεία με Τεστοστερόνη!

Αλκοόλ και Χασίσι δεν βοηθά στην θεραπεία με Τεστοστερόνη!

by admin

Δεν υποστηρίζει την χασικλίδικη κουλτούρα ο βιοπαθολόγος Γιώργος Τουλιάτος, ούτε την κατανάλωση αλκοόλ σε υπογοναδικούς άντρες ή και σε άντρες που αντιμετωπιζουν ορμονικά προβλήματα λόγω χαμηλής τεστοστερόνης, κυρίως εάν επιδιώκουν να βοηθηθούν με μια θεραπεία TRT  – θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης . Ο Τουλιάτος  το τελευταίο χρονικό διάστημα δραστηριοποιείται έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας την θεραπεία με τεστοστερόνη, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, αρκεί να μην γίνεται παράλληλη χρήση αλκοόλ που αρωματίζεται στο ήπαρ, η χρήση μαριχουάνας. Οι καταχρήσεις αυξάνουν το άγχος, κορυφώνουν την έκκριση κορτιζόλης  που λειτουργεί αδηφάγα για τους μυς, μειώνοντας και την ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης  ενώ παράλληλα αυξάνει το λίπος.

Ο Τουλιάτος είναι υποστηρικτής της θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης, αλλά και της μεσογειακής διατροφής, αποκλείοντας τα κορεσμένα λιπαρά, δίδοντας έμφαση στα φρέσκα τρόφιμα και στις άπαχες ζωικές πρωτεΐνες. Παράλληλα η άσκηση  στο γυμναστήριο  βελτιώνει το ορμονικό προφίλ, ενδυναμώνει το μυϊκό σύστημα, αρκεί να μην γίνεται μια συνήθεια που τελεί υπό καθεστώς πίεσης. Βασικός παράγοντας η αποκατάσταση με τη ξεκούραση.  Ενώ σημαντικη βοήθεια προσφέρουν και συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα