Αρχική » Αντιδρούν οι ιδιοκτήτες personal studios

Αντιδρούν οι ιδιοκτήτες personal studios

by admin

 Την αντίθεσή τους στο γενικευμένο λουκέτο στα γυμναστήρια εκφράζουν οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στα μικρά γυμναστήρια που λειτουργούν ως personal studios.

«Είναι μια αδικία για τους ιδιοκτήτες μικρών γυμναστηρίων, που ασχολούνται κυρίως με την ατομική προπόνηση να μην έχουν ήδη ανοίξει και να περιμένουν να ανοίξουν με τα μεγάλα γυμναστήρια» τονίζει μιλώντας στο in.gr ο γυμναστής Αλέξανδρος Βενιανάκης.

«Δεν έχουν καμία σχέση τα personal studios με τα μεγάλα γυμναστήρια» σημειώνει και εξηγεί πως «όταν μιλάμε για μεγάλα γυμναστήρια εννοούμε τους τεράστιους χώρους με πολλά μηχανήματα, διαδρόμους και γενικότερα αυτά που αποβλέπουν στην συγκέντρωση άνω των 10 ατόμων».

Ο κ. Βενιανάκης υπογραμμίζει ότι οι μικροί χώροι ατομικής προπόνησης μπορούν να εξυπηρετήσουν με ασφάλεια από 1 έως 3 άτομα ανάλογα με τα τετραγωνικά, προσθέτοντας ότι σε αυτά προϋπήρχε η υπηρεσία των ραντεβού, ενώ και η υπηρεσία καθαριότητας που απαιτείται πλέον από τον ΕΟΔΥ γινόταν τακτικά καθώς ο εξοπλισμός που είχε χρησιμοποιηθεί ήταν πολύ μικρότερος σε όγκο από ένα μεγάλο γυμναστήριο.

«Οι ιδιοκτήτες των μικρών γυμναστηρίων εν ολίγοις δεν θα έπρεπε να συμπεριληφθούμε μαζί με τα μεγάλα γυμναστήρια και θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα, τα Mall με τα καταστήματα, τα οποία άνοιξαν νωρίτερα» συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Βενιανάκης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα