Αρχική » Οι Μπαμπάδες του Hadi Choopan θα είναι φιλάνθρωποι;

Οι Μπαμπάδες του Hadi Choopan θα είναι φιλάνθρωποι;

by admin

Όσοι διαβάζουν το BS  έχουν αποκρυσταλλωμένη εικόνα για την “εισβολή” του Ιρανού bodybuilder Hadi Choopan στις ΗΠΑ, όλα ξεκίνησαν από τον γκουρού προπονητή  και “μπαμπά” Hany Rambod που κατάφερε να τον φέρει στις ΗΠΑ – δείτε εδώ Hadi Choopan δώσε του Βίζα ο καλύτερος προπονητής θα είσαι!

 Τότε, το 2018 είχαμε γράψει, στην συγκεκριμένη περίπτωση του ιρανού bodybuilder Hadi Choopan και του αμερικανο/ιρανού προπονητή Hany Rambod προσπαθούν να μας πιάσουν αμερικανάκια. Ο Choopan τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υπό δυσμένεια λόγω της άρνησης των αρχών στις ΗΠΑ να του χορηγήσουν βίζα για να διαγωνιστεί στην κατηγορία των 212 λιβρών του Mr.Olympia.
Από την άλλη πλευρά ο γκουρού/προπονητής Choopan μετά το χειρουργικό στραπάτσο του πελάτη του / bodybuilder Phil Heath και τον παρ’ολίγο σοβαρό τραυματισμό του Geremy Buendia εφόρμησε με όλα τα διπλωματικά μέσα, για να πείσει τον έτοιμο μυικά Hadi Choopan να υπογράψει μια προπονητική συμφωνία μαζί του, υποσχόμενος προοπτικές εξέλιξης, αναγνώριση και κερδοφορία. 

Mahdi Parsfar αυτός τον ανακάλυψε!

Πριν συμβούν όλα αυτά ένας άλλος  “μπαμπάς βοήθησε” τον Hadi Choopan όπως αναφέρουν τα media, το Bodybuilding έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Ένας άντρας που συνεχίζει να συμβάλλει σημαντικά στην ιρανική κοινότητα του bodybuilding είναι ο Mahdi Parsafar. Είναι ένας αθλητικός μάνατζερ που εργάζεται σε αυτόν τον τομέα για σχεδόν μια δεκαετία. Τα τελευταία 8 χρόνια, ο Mahdi βοήθησε στην επίλυση πολλών πολύπλοκων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ιρανοί αθλητές και η κοινότητα.

 

Έχει τεράστια γνώση για το bodybuilding και με την εμπειρία του, ο Mahdi έχει συνεργαστεί με πολλούς φημισμένους αθλητές και bodybuilders, συμπεριλαμβανομένων των  Baitollah Abbaspour και Hadi Choopan.

Ο αθλητικός διευθυντής άλλαξε το πρόσωπο του ιρανικού bodybuilding και έφερε τα καλύτερα ταλέντα από τη χώρα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενώ το Ιράν είναι μια χώρα με πολλούς ταλαντούχους αθλητές, πολλοί αθλητές δεν είχαν ποτέ την δυνατότητα  να εκπροσωπηθούν. Ο Mahdi έχει φέρει πολλούς ταλαντούχους αθλητές και άλλαξε το παιχνίδι του ιρανικού bodybuilding. Ξεκινώντας την καριέρα του το 2008, έγινε ο αθλητικός διευθυντής του Baitollah Abbaspour.

Εδώ να υπενθυμίσουμε, ότι, ο bodybuilder Baitollah Abbaspour φίλος του Dennis James πέθανε υποφέροντας από φριχτούς πόνους!  Διαγνώστηκε με αγγειίτιδα, μια διαταραχή που προκαλεί αλλαγές στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων που εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος και τελικά οδηγούν στη βλάβη των οργάνων και των ιστών.  δείτε εδώ Ο Μυώδης βασιλιάς .. δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό το τέλος!

 

Μετά τον θλιβερό θάνατο του Baito, ο Mahdi Parsafar δεν αποχώρησε από την ιρανική κοινότητα του bodybuilding. Συνδέθηκε με τον Hadi Choopan, τον παιδικό του φίλο. Με τον “θανατηφόρο” συνδυασμό τους, το ντουέτο κατέκτησαν τον κόσμο και τώρα κυβερνούν το ρόστερ του bodybuilding.  Γνωρίζω τον Hadi από καιρό. Πρέπει να πω ότι είναι ιδιοφυΐα σε αυτόν τον τομέα. Ένα εργατικό και άξιο ταλέντο που έφτιαξε όνομά σε διεθνές επίπεδο, λέει ο Mahdi. 

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει ξεπεράσει ο Hadi Choopan είναι η αμερικανική βίζα. Συνήθως, οι αθλητές στο Ιράν αντιμετωπίζουν το ζήτημα να λάβουν βίζα στις ΗΠΑ λόγω του ότι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, υπό την επίβλεψη του Mahdi, έγινε ευκολότερο! Ο Hadi Choopan ήταν μεταξύ άλλων που έλαβε την πρώτη αμερικανική βίζα μετά την οποία συμμετείχε στο Mr Olympia τον πιο διακεκριμένο διαγωνισμό bodybuilding στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Choopan κατέκτησε  την τρίτη θέση στον διαγωνισμό και αυτή τη στιγμή ανυπομονεί να συμμετάσχει στον επόμενο Mr. Olympia για να φέρει το χρυσό στο Ιράν.

Hadi Choopan: Hungry Like A Wolf new video

Hadi Choopan: Hungry Like A Wolf νέο βίντεο για την πορεία του Ιρανού bodybuilder

01/10/2019  Από BS mag of Disclosure 

Hadi Choopan ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ την βίζα με προπονητιλίκια στις ΗΠΑ!

Νέο video 20 Σεπτεμβρίου με τον Hadi Choopan που ακολουθεί “αναγκαστικά” την…

21/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Chad Nicholls δίνει τον τίτλο στον Brandon Curry ή τον Hadi Choopan!

Ο Γκουρού  Chad Nicholls  δίνει την πρώτη πεντάδα όπου στην πέμπτη θέση…

14/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Hadi Choopan θα διαγωνιστεί στην OPEN κατηγορία!

O Μυώδης φονιάς Hadi Choopan το αποφάσισε. θα διαγωνιστεί στην open κατηγορία…

07/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Shawn Ray πιστεύει στον Roelly Winklaar και τον Hadi Choopan

Ο Shawn Ray πιστεύει ότι ο Roelly Winklaar θα μπορούσε να είναι κατακτήσει τον…

07/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Hany Rambod είναι τυχερός βρήκε τσαμπουκά bodybuilder τον Hadi Choopan

Το “δουλεύει” καλά ο Hany Rambod κάνει το promotion του με τον Hadi Choopan και παράλληλα…

05/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Τα media δίνουν τον Hadi Choopan να αγωνίζεται στην ΟPEN κατηγορία!

Τα media δίνουν τον Hadi Choopan να αγωνίζεται στην ανοιχτή κατηγορία bodybuilding…

02/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Επιβεβαίωση! Τον κάνουν Ήρωα από τώρα τον Hadi Choopan

To είχαμε δημοσιεύσει πριν 2 ημέρες  δείτε εδώ το άρθρο Κάποιοι θα φάνε…

02/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

Hadi Choopan είναι στα πάνω του η νέα άφιξη του στις ΗΠΑ

Είναι ξεκάθαρο όπως θα παρατηρήσετε και στο τέλος του video o Hadi Choopan είναι…

01/09/2019  Από BS mag of Disclosure 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα