Αρχική » Με αραιωτικά αίματος επικουρούν τον bodybuilder John Meadows

Με αραιωτικά αίματος επικουρούν τον bodybuilder John Meadows

by admin

Οπως ενημέρωσε τους fans των μυών η σύζυγος του  John Meadows, οι γιατροί σε αυτή την φάση, αποφάσισαν με αραιωτικά αίματος (blood thinners)  να αντιμετωπίσουν τις θρομβώσεις στα αγγεία του.  Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε δημοσιεύσει ότι ο 48χρονος John Meadows για δεύτερη φορά, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δείτε εδώ Δεύτερη φορά ο μέντορας bodybuilder παλεύει με τον θάνατο!

Update on John. As I mentioned yesterday one of the clots he had dissolved yesterday from the blood thinners thankfully

Εδώ να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την σύζυγο του, ο Meadows υπεβλήθη και σε τεστ για κορωνοϊό,  (They did test him for covid and he was negative) Αυτό εγινε διότι,  η νόσος COVID-19 εκδηλώνεται κυρίως ως λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, τα δεδομένα υποδεικνύουν ότι οι ασθενείς που νοσηλεύονται επειδή έχουν νοσήσει πιο βαριά από τον κορωνοϊό, βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο φλεβικής θρόμβωσης ιδιαίτερα δε οι μεγαλύτερης ηλικίας με συνυπάρχουσες παθήσεις..

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, σε κάποιους ασθενείς με οξεία και σοβαρή λοίμωξη από κορωνοϊό, μπορεί να παρατηρηθεί μια πολύ έντονη φλεγμονώδης αντίδραση που έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του μηχανισμού της πήξης που κάνει το αίμα να πήζει ευκολότερα από το κανονικό -οδηγεί δηλαδή σε μια κατάσταση υπέρ-πηκτικότητας.

Σημ BS στις 12/05/2020 είχαμε γράψει:  Οπως  ανακοίνωσε η σύζυγος του Mary, ο John Meadows υπέστη καρδιακή προσβολή, παρουσίασε πρόβλημα στα αιμοφόρα αγγεία, και πρόβλημα με την πήξη στο αίμα του. Είναι όμως,  μόνο αυτό;

Αραιωτικά αίματος

Τα αντιπηκτικά (γνωστά και ως αντιθρομβωτικά) αναστέλλουν τον σχηματισμό ή την ανάπτυξη θρόμβων αίματος. Είναι σημαντικά επειδή οι άνθρωποι με καρδιακή ανεπάρκεια μπορεί να παράγουν θρόμβους αίματος στην καρδιά ή στα αιμοφόρα αγγεία που επιστρέφουν το αίμα στην καρδιά. Για τους ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή, που είναι ακανόνιστος καρδιακός ρυθμός και είναι συνηθισμένη κατάσταση σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια, τα αντιπηκτικά είναι ζωτικής σημασίας δεδομένου ότι προστατεύουν από τον σχηματισμό θρόμβων αίματος που σχηματίζονται στον αριστερό κόλπο που θα μπορούσαν να αποκολληθούν και να οδηγήσουν σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δεν μπορούν να καταλάβουν οι γιατροί από που ξεκίνησε ο θρόμβος!

Το αναφερει η σύζυγος οι γιατροί του κάνουν συνεχή τεστ για να διαπιστώσουν την αιτία της θρόμβωσης, από που ξεκίνησε ο θρόμβος; Kάνουν τα ίδια τεστ που έκαναν και το 2005 !

They are running alot of different tests on him tomorrow to see if they can get a better idea of where the clot started. These are many of same tests they ran in 2005.
Εδώ να αναφέρουμε πως ο John Meadows, ήταν γνωστός για τον υγιεινό τρόπο διατροφής του και τις συμβουλές που έδινε στους fans   

 

   Δεύτερη φορά ο μέντορας bodybuilder παλεύει με τον θάνατο!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα