Αρχική » ΑΑΣ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ η αντιμετώπιση από την κατάχρηση τεστοστερόνης και ανδρογόνων

ΑΑΣ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ η αντιμετώπιση από την κατάχρηση τεστοστερόνης και ανδρογόνων

by admin

Ο Γιώργος Τουλιάτος μίλησε στον Michael Kocsis της Balance My Hormones και ένθερμου οπαδού της ορμονοθεραπείας. Ο Τουλιάτος στο 2:40 κάνει μια αναδρομή ενθυμούμενος πως εμβάθυνε στην ηλικία των 26 ετών στην subculture των αναβολικών στεροειδών, ενώ δηλώνει ευθαρσώς στο 3:00 ότι στην ηλικία των 40 ετών ήθελε να γίνει ο γιατρός του bodybuilding, περνώντας από διάφορα στάδια πειραματισμού. Η συζήτηση αφορά άνδρες που έχουν να αντιμετωπίσουν ορμονικά προβλήματα, μετά την καριέρα τους.

Στο 4:08 μιλά για ασθενή bodybuilder που συμμετείχε σε 48 αγώνες και νίκησε στην ισπανία το 2012, τώρα χρειάζεται στην ηλικία των 50 ετών, 250 mg τεστοστερόνη την εβδομάδα, κάτι που είναι φυσιολογικό.
Στο 6:40 κάνει αναφορά στην μυϊκή δυσμορφία όπως την χαρακτηρίζει, αντίθετη περίπτωση με την νευρική ανορεξία, όπου η χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση οδηγεί τον άνθρωπο στην χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων (ΑΑΣ )για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Παράλληλα στο 7:18 επισημαίνει, ότι ο δικηγόρος Rick Collins είχε δηλώσει ότι, το 90% των χρηστών ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών φαρμάκων δεν είναι αθλητές! Είναι άνθρωποι που επιδιώκουν να βελτιώσουν  το life style τους…το εγώ και την αυτοεκτίμηση τους. 

Στο 8:40 ο Τουλιάτος αναφέρει ότι η  σφαιρίνη δεσμεύουσα τις φυλετικές ορμόνες (SHBG) διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο, αλλά η κατάχρηση τεστοστερόνης, και ανδρογόνων καταστρέφει τους βιοχημικούς δείκτες, δίδοντας παράλληλα παραδείγματα με την χημική ανισορροπία που προκαλείται στην διυδροτεστοστερόνη (DHT) την  προλακτίνη που επηρεάζει επίσης τα επίπεδα των ορμονών του φύλου τα οιστρογόνα και την τεστοστερόνη, τον ινσουλινόμορφο αυξητικό παράγοντα  IGF1. (παρενέργειες γυναικομαστία  – διαταραχή λίμπιντο κ.α)

Εδώ συμβάλει η (9:10) η  Ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (HCG)  για να διατηρηθεί η δική σας παραγωγή, (καταπολέμηση των συμπτωμάτων του υπογοναδισμού, όπως η χαμηλή τεστοστερόνη και η υπογονιμότητα)

[quote]Στο  9:14 περιγράφει το φαινόμενο του sex drive που αφορά κάποιους  bodybuilders που διαμαρτύρονται για τις επιδόσεις τους  αν και κάνουν χρήση 2 γραμμαρίων τεστοστερόνης την εβδομάδα! και στην συνέχεια πρέπει να κάνουν χρήση ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης, για να βοηθήσουν την δική τους παραγωγή ορμονών και την παραγωγή σπέρματος, είναι ένα  πολυπαραγοντικό  φαινόμενο, όπου η πολυφαρμακία δεν βοηθά, δίδοντας παράδειγμα με την κακή χρήση τρενβολόνης, ναδρολόνης και τα παράγωγα τους.[/quote]

 

            

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα