Αρχική » Πάγωμα των συνδρομών στους πελάτες των γυμναστηρίων!

Πάγωμα των συνδρομών στους πελάτες των γυμναστηρίων!

by admin

Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του  Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης, θα αναρτηθούν οδηγίες για τo πάγωμα των συνδρομών των πελατών, παρακάτω η ανακοίνωση.

Ανακοινωση για όλα τα γυμναστήρια!

Συνάδελφοι :

Επειδή ο ΣΙΓΥΘΕ μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεων μας με κρατική εντολή κάνει ακόμα πιο έντονες τις προσπάθειες του να περάσει στο ευρύ κοινό την ανάγκη για άσκηση και τα ευεργετικά αποτελέσματα της στην υγεία και την θωράκιση του οργανισμού απέναντι στις ιωσεις , καθως και διεκδικώντας το καλύτερο από την πολιτεία,χρειάζεται και θέλει αρωγούς σε όλη αυτή την προσπάθεια του ,ολους εσάς με οποίο τρόπο και μέσον επικοινωνίας διαθέτει ο καθένας σας , συντονισμένους σε μια κοινή γραμμή , προκειμένου να επιταχύνουμε το άνοιγμα των γυμναστηρίων μας και παράλληλα να προωθήσουμε τη γυμναστική σαν απόλυτη ανάγκη βελτίωσης της υγείας μας !!

Για το λόγο αυτό παρακολουθείτε και ενημερώνεστε από την επίσημη σελίδα του συλλόγου για ολες τις τρέχουσες εξελίξεις !

Επίσης μην ξεχνάτε την αποψινή τηλεδιάσκεψη για όλα τα γυμναστήρια στις 7μμ που οργανώνει ο ΠΑΣΥΓΥ μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM (Λίγες ώρες αμέσως μετά ,θα αναρτηθούν στη σελίδα μας οι οδηγίες για τα παγώματα των συνδρομών των πελατών μας με με απόλυτη σαφήνεια )

Το ΔΣ του συλλόγου μας και ο πρόεδρος του ,είναι σε συνεχή επικοινωνία όλες αυτές τις δύσκολες μέρες με τον ΠΑΣΥΓΥ αλλά και τους συλλόγους της υπόλοιπης Ελλάδας ,με συνεχείς προτάσεις, οι οποίες πιστεύουμε ,ότι σχεδόν στο σύνολο τους ,θα υιοθετηθούν από τον ΠΑΣΥΓΥ και θα ανακοινωθουν οι ανάλογες οδηγιες μέσα στις επομενες ωρες!

Με εκτίμηση
Από το Δ/Σ του ΣΙΓΥΘΕ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα