Αρχική » Η Κρυστάλλινη κούκλα του Fitness

Η Κρυστάλλινη κούκλα του Fitness

by admin

Πλησιάζουν Μεσάνυχτα ο διαγωνισμός είναι στο τέλος του, τα Backstage θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο! χρώμα από μπογιά σώματος, πεταμένα μπουκαλάκια με νερό, χαρτομάντιλα πεταμένα. Σιγά σιγά ο χώρος αδειάζει. Κάποιοι  φωτογραφίζουν ένα τύπο με μαγιό που ποζάρει χαμογελώντας η κούραση είναι εμφανής στο πρόσωπο του.

Δίπλα μια νέα γυναίκα μαζεύει τα πράγματα της και τα τοποθετεί νωχελικά στο Σακ Βουαγιάζ…η προσπάθεια έχει τελειώσει το αποτέλεσμα έχει κριθεί.
Πάμε ! ακούγεται μία φωνή …μας περιμένουν τα παιδιά να πάμε να φάμε. Ένας νέος άντρας περιμένει την νεαρή γυναίκα το στυλ του εμφανές, ένα κολλητό μπλουζάκι καλύπτει τον προτεταμένο του θώρακα, χέρια ξυρισμένα και πάνω τους ένα πρόσφατο τατουάζ  δημιουργία αντιγραφής  χωρίς ιδεολογία από μια παρόμοια εικόνα που είδε στο Ιντερνέτ.
[quote]Οι  άντρες FANS στους διαγωνισμούς  ζητούν το Fitness σώμα, διότι η γυναίκα ως  εικόνα  Fitness ηδονής αποτελεί διαφορετικό κοκτέιλ απόλαυσης από το παραδοσιακό μοντέλο των προηγούμενων δεκαετιών[/quote]
8919855

Λίγες ώρες νωρίτερα

Νωρίτερα το ίδιο ζευγάρι είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό σώματος ο άντρας με το τατουάζ την πιέζει …. Λοιπόν και όπως σου είπα να   χαμογελάς, κοιλιά σφιχτή, ώμοι ψηλά ..κατάλαβες! η γυναίκα τον ακούει, για αυτήν δεν υπάρχει κάτι άλλο η μοναδικότητα της στιγμής είναι έντονη. Διπλά ένας  χοντρός τύπος δίνει οδηγίες σε μια άλλη νέα γυναίκα η παρουσία της εντυπωσιακή, μακριά προστιθέμενα ξανθά μαλλιά, σαρκώδη χείλη αποτέλεσμα αισθητικής παρέμβασης. Το σώμα της μπρούτζινο από το έντονο χρώμα που συνεχίζει να τοποθετεί στο σώμα της ο χοντρός τύπος, τα χέρια του πάνε πάνω κάτω θώρακας, σιλικονάτοι μαστοί, κοιλιά βάφονται με ταχύτητα.[quote]το μακιγιάζ δεν μπορεί να κρύψει το σπάσιμο του προσώπου από την δίαιτα των φαρμάκων.[/quote]

…. Κοίτα μην κάνεις μαλακίες! Και πάει ο αγώνας σε θέλω ντούρασελ οι άλλες δεν μετράνε μπροστά σου.. της λέει με έντονο ύφος.
Από ότι φαίνεται ο χοντρός τύπος είναι σε αντιπαλότητα με τον τύπο με το τατουάζ  όλη την ώρα κοιτιούνται κλεφτά οι ματιές τους δεν συναντώνται αλλά οι κινήσεις τους προδίδουν  την ένταση, δείχνουν  να  μην χωρούν στο χώρο. Μοιάζουν σαν προπονητές δυο αγωνιστικών αλόγων που ετοιμάζονται για την τελική κούρσα.
Η ένταση της αναμονής φαίνεται στα πρόσωπα των διαγωνιζομένων, το μακιγιάζ δεν μπορεί να κρύψει το σπάσιμο του προσώπου από την δίαιτα των φαρμάκων. Ορισμένες γυναίκες έχουν εντονότατη σκληράδα –μυϊκότητα άλλες δεν τα έχουν καταφέρει τόσο καλά. [quote]Οι διοργανωτές αγώνων παρατηρώντας πως το γυναίκειο bodybuilding οδηγεί σε ακραία μορφή διάπλασης υιοθέτησαν κανόνες Fitness κουλτούρας σε συνδυασμό με στοιχεία πασαρέλας.[/quote]

Η εικόνα

Το σώμα είναι εικόνα η αισθητική της διαφέρει κατά Ιστορική περίοδο, Μόδα, αναγκαιότητα.  Σήμερα το Fitness σώμα είναι μόδα και πρότυπο το ακραίο Fitness σώμα που βλέπουμε στους διαγωνισμούς σώματος είναι η ακραία του εκδοχή σήμερα.
Οι  άντρες FANS στους διαγωνισμούς  ζητούν το Fitness σώμα, διότι η γυναίκα ως εικόνα  Fitness ηδονής αποτελεί διαφορετικό κοκτέιλ απόλαυσης από το παραδοσιακό μοντέλο των προηγούμενων δεκαετιών.

2764992_1-300

 

Ο κανόνας του παιχνιδιού

Οι διοργανωτές αγώνων παρατηρώντας πως το γυναίκειο bodybuilding οδηγεί σε ακραία μορφή διάπλασης υιοθέτησαν κανόνες  Fitness κουλτούρας σε συνδυασμό με στοιχεία πασαρέλας. Χαμόγελο , μαλλιά , μακιγιάζ, γοητευτικό μαγιό , ψηλοτάκουνες γόβες. Αισθησιακά αξεσουάρ προβολής σε συνδυασμό με το γυμνασμένο σώμα το χαμηλό ποσοστό λίπους την έντονη προβολή των γλουτών και των μαστών τα δυο τελευταία στοιχεία προβάλλονται σε υπέρμετρο βαθμό ως ερωτικά στοιχεία που ‘σπάνε’ την αγωνιστική μυϊκότητα.
Σε αυτό το fitness παιχνίδι τρεις παράμετροι έχουν οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

  • Οι πλαστικοί χειρουργοί : πολλές νέες γυναίκες φουσκώνουν τα χείλη και ταυτόχρονα αυξάνουν τον όγκο του μαστού που ούτος η άλλως λόγο των εντατικών περιόδων δίαιτας ο μαστός  χάνει τον όγκο του και γίνεται ένα με τον θώρακα. Ταυτόχρονα κάνουν λιποαναρρόφηση η και ανόρθωση γλουτών ορισμένες από αυτές ώστε να ομοιάζουν με Λατίνες διαγωνιζόμενες και ταυτόχρονα γυμνασμένες. Εδώ και εάν είναι απάτη η λιποαναρρόφηση στην κοιλιά αποδεικνύει πόσο σκληρά γυμνάστηκες.
  • Κομμωτές : προσθετική και βάψιμο μαλλιών ώστε η μορφή της νέας γυναίκας να προσομοιάζει με αμαζόνα καλπάζουσα με τα μακριά μαλλιά να ανεμίζουν. Στο χώρο των Fitness διαγωνισμών η μακριά κόμη συνήθως εξωραΐζει την εικόνα και λειτούργει ως  θελκτικό στοιχείο στον ανδρικό πληθυσμό , συνδυασμός γυμνασμένου κορμιού με  αρχέγονα στοιχεία ερωτισμού.
  • Γκουρού προπονητές : Η επικίνδυνη ομάδα , μου έχει μείνει στην μνήμη οι φωνές ενός τύπου στο εξωτερικό που κατακεραύνωνε μια νεαρή γυναίκα διότι δεν προετοιμάστηκε όπως έλεγε σωστά και κατέλαβε την τρίτη θέση.. λες και την προπονούσε κάποιος άλλος!
    Εδώ είναι και το επικίνδυνο στοιχείο , τα στεροειδή φάρμακα και τα διουρητικά διαδραματίζουν τον βασικό παράγοντα οικοδόμησης της καριέρας. Φάρμακα που προτείνονταν στο παρελθόν και χρησιμοποιούνταν από επαγγελματίες γυναίκες Bodybuilder τώρα χορηγούνται κα σε ανίδεες νέες γυναίκες ως ακίνδυνα σκευάσματα προσωρινής χρήσης . Μόνο που η εξάρτηση θα έρθει άμεσα και με διάρκεια  στο μέλλον.[quote]πολλοί επιθυμούν να βλέπουν Fitness womans ως ερωτικά είδωλα έως εναλλακτική λύση από τις κούκλες του στριπτίζ.[/quote]
    vucutlarini-sergilediler-vucut-gelistirme-budapeste-1355768 (1)

Η καριέρα

Καριέρα σημαίνει  στην Ελλάδα της ανέχειας και της ανεργίας ένα καλοστημένο παραμύθι .
Ουσιαστικά  ποια καριέρα? συνήθως κάποιοι τύποι υπόσχονται συμβόλαια με εταιρείες ? ποιες εταιρείες τα συμπληρώματα διατροφής  που διανέμει κατά καιρούς ο Μήτσος που νομίζει ότι κατέχει πετρελαϊκή εταιρεία στην Ελλάδα ? Διανέμει μπλουζάκια με την φίρμα του και συμπεριφέρεται ως Big Boss.
Ποιά καριέρα στα σύνορα εκτός  Ελλάδος, όπου θα αναδειχτείς  Πριγκίπισσα του fitness? ανάμεσα στην πληθώρα αποφασισμένων γυναικών από τις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού και της Λατινικής  Αμερικής  που κάνουν τα πάντα και ρισκάρουν την υγεία τους  για να προβληθούν. Σε χώρες όπου οι ελάχιστες ευκαιρίες είναι κατειλημμένες.
Πως την διέκρινε την καριέρα ο χοντρός και ο τύπος με το τατουάζ , δύο από τους πολλούς τύπους που με βεβαιότητα  υπόσχονται καριέρα αλλά τις πιο πολλές φορές αρκετές γυναίκες έχουν κάνει και καριέρα καλής φίλης με τον σούπερ ντούπερ προπονητή!
Καριέρα με την υποστήριξη της φαρμακολογίας ? που επαύριο με κατεστραμμένο το ορμονικό της σύστημα το θύμα-αθλήτρια  θα έχεις την ιδιότητα της  προσωπικής προπονήτριας θύτη σε άλλα θύματα καριέρας?
mulheresentramafp

[quote]πολλοί επιθυμούν να βλέπουν Fitness womans ως ερωτικά είδωλα έως εναλλακτική λύση από τις κούκλες του στριπτίζ[/quote]

Δεν είναι ψέμα είναι αλήθεια το έχω διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα αποτελεί στοιχείο εκμετάλλευσης , πολλοί επιθυμούν να βλέπουν Fitness womans ως ερωτικά είδωλα έως εναλλακτική λύση από τις κούκλες του στριπτίζ. Τα δυο Bad Boys o χοντρός και ο τύπος με το τατουάζ είναι δυο από τις περιπτώσεις που “κατεβάζουν κόσμο σε διαγωνισμούς’’ και ταυτόχρονα είναι και τύποι με οικογένεια η που αργότερα μπορεί και να δημιουργήσουν κάποιοι οικογένεια αλλά στην πλειονότητα τους αυτό που κάνουν στην Κρυστάλλινη κούκλα δεν το κάνουν και δεν θα το κάνουν ποτέ στην δική τους γυναίκα η σύζυγο διότι δεν θέλουν να την καταστρέψουν.

Τελικά όπως παρατηρήσατε εύκολα φτιάχνεις μια Κρυστάλλινη κούκλα το ζήτημα είναι πως αν την αγαπάς πρόσεξε μην σου σπάσει!

δες ακόμη: Είσαι ικανοποιημένη από την γυμνάστρια;  Ένας Οδηγός επιβίωσης για τις γυναίκες

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα