Αρχική » Βodybuilder της NAC ανοίξτε τα γυμναστήρια!

Βodybuilder της NAC ανοίξτε τα γυμναστήρια!

by admin

Ο bodybuilder της NAC και του NPC, Andreas Bosse βγήκε με πλακάτ στους δρόμους, ζητώντας με άλλους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων την άρση του lockdown για τους χώρους εκγύμνασης.

Ο Bosse έχει το γυμναστήριο Body & Fight Gym, στο Potsdam-Drewitz, που είναι κλειστό για πάνω από  επτά εβδομάδες. Όπως δηλώνει, η οικονομική υποστήριξη από το κράτος δεν είναι αρκετή! το κόστος συντήρησης είναι υψηλό, ενώ δεν πραγματοποιούνται εγγραφές πελατών.

Ο Andreas Bosse βγήκε στους δρόμους το περασμένο Σάββατο, για να μιλήσει,  ενώ πραγματοποίησε μια σιωπηλή διαδήλωση μπροστά από το κρατικό κοινοβούλιο του Βρανδεμβούργου. Με  20 συναδέλφους του  συγκεντρώθηκαν  στο Πότσνταμ σε μια προσπάθεια ενημέρωσης για το  κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων. Ο Andreas Bosse ζητά να ανοίξουν τα γυμναστήρια  ο ιδιος εγγυάται για τους κανόνες υγιεινής στο χώρο του.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ready for #legday ??? Ich bin bereit und ihr könnt mich ab 11 Uhr in meiner Story verfolgen ????️‍♂️???????????????? #watmussdatmuss #legdaylover #trainingmotivation #bossebodybuilding #power #germanchampion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Bosse (@_andreas_bosse_) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα