Αρχική » Συνελήφθη 26χρονος για κατοχή ναρκωτικών αναβολικών

Συνελήφθη 26χρονος για κατοχή ναρκωτικών αναβολικών

by admin

Σκηνές χολιγουντιανής ταινίας σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Λάρνακα, για τη σύλληψη 26χρονου με φόντο μισό κιλό ναρκωτικών.

Ήταν γύρω στις 19:00, όταν μέλη της ΥΚΑΝ, αξιοποιώντας πληροφορία που έλαβαν, έθεσαν υπό παρακολούθηση το όχημα του 26χρονου και προσπάθησαν να το ανακόψουν παρά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού. Τότε, ο 26χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και συγκρούστηκε με δύο περιπολικά. Από τη σύγκρουση, το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ τραυματίσθηκε ελαφρά μέλος της Αστυνομίας,

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου, εντός του οποίου, εντοπίστηκαν στο πάτωμα, μπροστά από τη θέση συνοδηγού, 15 συσκευασίες φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 440 γραμμαρίων και μέσα σε νάιλον σακούλι βρέθηκαν 110 γραμμάρια συμπαγούς ουσίας ρητίνης κάνναβης.
Ο 26χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του εντοπίστηκαν 43 αμπούλες του 1ml, αναβολικών ουσιών.
Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, κατοχής ναρκωτικών, προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, κατοχής απαγορευμένης ουσίας και κυκλοφορίας φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησής του.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση μεταξύ των τριών οχημάτων, ενώ την υπόθεση των ναρκωτικών εξετάζει το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα