Αρχική » Milos Sarcev σε σύγκρουση με τους Γιατρούς!

Milos Sarcev σε σύγκρουση με τους Γιατρούς!

by admin

Το “μυαλό” του επαγγελματικού bodybuilding  Milos Sarcev έρχεται σε σύγκρουση με την καθεστηκυία ιατρική κοινότητα, που αποκλείει τα αναβολικά στεροειδή,  βροντοφωνάζοντας μέσω του διαδικτύου, τα αναβολικά 

 Σέρβος αναδεικνύει αυτό που συμβαίνει, την διακίνηση, την αλόγιστη χρήση, όμως ο ιδιος διαφωνεί και με την επικρατούσα αντίληψη για την κακή επίδραση των Ανδρογόνων – Αναβολικών – Στεροειδών φαρμάκων (ΑΑΣ), με τις δηλώσεις του δεν εξωραΐζει τα ΑΑΣ, αλλά και δεν τα αποκλείει, τους δίνει περίοπτη  θέση στο σύγχρονο βιοχημικό style.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ !

Ο Milos Sarcev, δεν συμφωνεί με την άποψη 1:10 (λεπτό)  ότι, τα ΑΑΣ κάνουν ζημιά στους bodybuilders, ότι μειώνουν το προσδόκιμο της ζωής μας. Στο 1:15 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με την άποψη ότι τα αναβολικα στεροειδη κάνουν κακό … “που υπάρχει απόδειξη για αυτό;”




Ένα ακόμη ερώτημα από τον Milos Sarcev στο (1:28 λεπτό).. τι είναι τα αναβολικά στεροειδή;..καταστροφικά φάρμακα; ή εποικοδομητικά φάρμακα;  ο Sarcev αναπτύσσει ένα συγκεκριμένο σκεπτικό, κάνοντας μια ιστορική διαδρομή για την ανάγκη της δημιουργίας των φαρμάκων, που στόχο είχαν να θεραπεύσουν τους ασθενείς, και αυτά ήταν τα αναβολικά στεροειδή φάρμακα.
Ο Sarcev δεν δαιμονοποιεί τα αναβολικά στεροειδή, που πρώτα τα χρησιμοποίησε η ιατρική κοινότητα. Για τον ίδιο τα αναβολικα στεροειδή δεν είναι τα πιο ανθυγιεινά φάρμακα σε αντιστοιχία, με πολλά άλλα, αμφισβητούμενα φάρμακα, που πωλούνται χωρίς ιατρική συνταγή σε φαρμακεία, σε όλο τον κόσμο!

 I am pro Steroids!  

Όπως ομολογεί ο Sarcev άνθρωποι τον πλησίαζαν, και του έλεγαν, ότι χρησιμοποιεί στεροειδή, ο ιδιος το δεχόταν, το ομολογεί! είμαι pro bodybuilder steroids, τα χρησιμοποιώ εδώ και 30 χρόνια!

O Sarcev επικρίνει την επικρατούσα αντίληψη, ότι, όσοι αθλητές κάνουν χρήση στεροειδών είναι εθισμένοι ή είναι dope fiends (πρεζάκια)

Τα αναβολικα στεροειδή συγκριτικά με άλλα φάρμακα έχουν λιγότερες παρενέργειες, πρωοθούν τον εποικοδομητικό μεταβολισμό που προάγει την υγεία, παράλληλα ο Sarcev δεν διστάζει να στηλιτεύσει την χρήση από ανίδεους – συνηθισμένους  bodybuilders που επιδιώκουν περισσότερους μύες, με το σκεπτικό  όσο περισσότερο φάρμακο τόσο το καλύτερο! Ανταγωνιζόμενοι  άλλους, π.χ αυτός ο τύπος χρησιμοποιεί τόσα πολλά φάρμακα εγώ θα χρησιμοποιήσω περισσότερα! 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα