Αρχική » Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής με ανακοίνωση του εφιστά την προσοχή!

Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής με ανακοίνωση του εφιστά την προσοχή!

by admin

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής με ανακοίνωση του εφιστά την προσοχή,  στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, όπου εμφανίζονται διάφοροι “ειδήμονες”, χωρίς πτυχίο κατά καιρούς σε εκπομπές, που παρουσιάζονται σαν γυμναστές και σαν personal trainers!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

διανύουμε μια δύσκολη περίοδο όλοι μας. Ο εγκλεισμός στο σπίτι δημιουργεί μεγάλες μεταβολές στην ψυχική μας διάθεση. Η άσκηση αποτελεί το ιδανικό “όπλο”, ώστε να διατηρηθεί η ψυχολογική μας ισορροπία, λόγω των ευεργετικών ορμονών, όπως αναφέρεται από πολλούς επιστήμονες.

Ο ΣΥ.Π.Φ.Α.Α προτρέπει τους πολίτες να ασκούνται 30 λεπτά τουλάχιστον, 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Συστήνει επίσης, να επιλέγουν να παρακολουθούν στα μέσα δικτύωσης και ΜΜΕ μόνο απόφοιτους ανώτατης εκπαιδεύσης. (ΤΕΦΑΑ /ΣΕΦΑΑ)

ΠΡΟΣΟΧΉ!!!

Στα διάφορα μέσα ενημέρωσης, εμφανίζονται διάφοροι “ειδήμονες” , χωρίς πτυχίο κατά καιρούς σε εκπομπές, που παρουσιάζονται σαν γυμναστές και σαν personal trainers.

Ο ΣΥ.Π.Φ.Α.Α στην προσπάθεια του να διαφυλάξει την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται την κατάσταση και παραπλανούν το Ελληνικό κοινό.

Δράσεις:

1) Ενημέρωση όλων των καναλιών να δέχονται να εμφανίζονται στις διάφορες εκπομπές, μόνο απόφοιτοι ανώτατης εκπαίδευσης

2) Καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά σε όποιον/α δίνει συμβουλές γυμναστικής, ενώ δεν έχει την επιστημονική επάρκεια να το πράξει

3) Ζητάμε παρέμβαση εισαγγελέα να ασχοληθεί με την υπόθεση καθώς θεωρούμε ότι ο Έλληνας πολίτης βρίσκεται εκτεθειμένος σε μεγάλο κίνδυνο.

Δ. Σ
ΣΥ.Π.Φ.Α.Α

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα