Αρχική » Solomon υπάρχουν εκατοντάδες! Bodybuilders που τηρούν τις προϋποθέσεις για το Μr Olympia!

Solomon υπάρχουν εκατοντάδες! Bodybuilders που τηρούν τις προϋποθέσεις για το Μr Olympia!

by admin

H δουλειά του Chief Olympia Officer, Dan Solomon είναι να συντονίζει την διοργάνωση του Mr. Olympia, ενώ παράλληλα θα δίνει αναφορά στο εκάστοτε αφεντικό. Έως πρότινος εργοδότης του ήταν ο μπον βιβέρ των εκδόσεων, o David J. Pecker  διευθύνων σύμβουλος της American Media, Inc.

Τώρα το νέο αφεντικό είναι, ο ο Jake Wood που υποστήριζε και υποστηρίζει σθεναρά την συμμετοχή των γυναικών στο σκληροπυρηνικό bodybuilding και στους διαγωνισμούς των μυών.  Jake Wood is known within bodybuilding circles for his work within the sport, especially on the women’s !

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Solomon προσπάθησε να διαλύσει της φήμες για τυχόν αναβολή του Mr Olympia, επισημαίνοντας ότι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο έχουν αναβληθεί συνολικά 23. 000 εκδηλώσεις, όμως αυτός δεν ανησυχεί! διότι το Mr. Olympia θα διοργανωθεί τον σεπτέμβριο! (1:o5 :27)

Αν και αισιόδοξος ο Dan Solomon δηλώνει ότι όσοι αγοράζουν εισιτήρια για την διοργάνωση στο Las Vegas,σε περίπτωση ματαίωσης του αθλητικού γεγονότος θα λάβουν ως επιστροφή το 100%
του αντιτίμου που κατέθεσαν. 1:o6 :12 λεπτό

Επίσης σημαντική είναι η δήλωση του Dan Solomon μετά το 1:o6 :44 οπου εν ολίγοις απαντά για τους προκριματικούς διαγωνισμούς λέγοντας  πως δεν υπάρχει ζήτημα με την μη τέλεση των προκριματικών για τον διαγωνισμο του Mr Olympia διοτι υπάρχουν εκατοντάδες! Bodybuilders που τηρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Στην συνέχεια ο Dan Solomon δηλώνει ότι η χρυσή σειρά των εισιτηρίων έχει ήδη πωληθεί ενώ είναι αισιόδοξος για την συμμέτοχη των παραδοσιακών χορηγών, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν και το Olympia Weekend την έκθεση με τα συμπληρώματα διατροφές και τα αθλητικά προϊόντα. Ο Dan Solomon σε κάθε περίπτωση δηλώνει στο 1:10 :29 πως θα είναι ευέλικτοι στις πληρωμές από τους χορηγούς , με  εκπτώσεις και ρυθμίσεις πληρωμών!     

Στο 1:29 :34 εκθειάζει τον λάτρη του γυναικείου bodybuilding και τωρινό του αφεντικό, τον Jake Wood ως αφοσιωμένο στους διαγωνισμούς , με τεράστιους πόρους (χρήματα ) και όραμα για το μέλλον ….ενώ  στο 1:31 :21 εξυμνεί τον Jake Wood, ως πολύ έξυπνο που καταλαβαίνει την αξία των media, και για αυτό μαζί με το Mr Olympia, εξαγόρασε τa περιοδικά  Muscle and Fitness  και FLEX magazine.

δείτε επίσης εδώ Jake Wood το ΑΦΕΝΤΙΚΟ
επένδυσε μέσα στον κορωνοϊό!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα