Αρχική » Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτονία – κατάθλιψη λόγω αναβολικών στεροειδών;

Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτονία – κατάθλιψη λόγω αναβολικών στεροειδών;

by admin

Ο δισεκατομμυριούχος παιδεραστής Τζέφρι Έπσταϊν (Jeffrey Epstein) μπορεί να πέθανε στη φυλακή (κρεμάστηκε στις 10 Αυγούστου) εξαιτίας της αποχής του από στεροειδή που τον οδήγησαν στην κατάθλιψη και την αυτοκτονία, σύμφωνα με τον παθολόγο/ανατόμο, Δρ. Μάικλ Χάντερ.  Στις 6 Ιουλίου ο Τζέφρι Έπσταϊν,  είχε συλληφθεί στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, από πράκτορες του FBI, για σωματεμπορία αλλά και για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ανήλικων κοριτσιών σε Φλόριντα και Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τον ΔρΧάντερ, ο Έπσταϊν ήταν εθισμένος στα στεροειδή. Αυτό μπορεί να ήταν ο λόγος πίσω από την αυτοκτονία του. Δεν είχε πρόσβαση στα στεροειδή, στη φυλακή. Ο  Έπσταϊν ήταν καταθλιπτικός γι ‘αυτό και αναγκάστηκε να αφαιρέσει τη δική του ζωή. Όλα τα ευρήματά  παρουσιάστηκαν στο νέο επεισόδιο της σειράς, Autopsy.

Ο Δρ. Μάικλ Χάντερ πιστεύει ότι οι εμπειρογνώμονες ίσως έχουν ερμηνεύσει εσφαλμένα τον θάνατό του που τους οδήγησαν σε μια θεωρία συνωμοσίας ότι ο μεγιστάνας δολοφονήθηκε στη φυλακή της Νέας Υόρκης. Ο γιατρός  είναι πολύ σίγουρος για τη δήλωσή του, η οποία αναφέρει ότι ο Έπσταϊν έβλαψε τον εαυτό του. Ο Δρ. Μάικλ Χάντερ έχει διεξάγει  πολλές αυτοψίες και είναι ειδικός στον τομέα του.

Ο Jeffrey Epstein 'έπεσε στο κελί με φυλακή ...

According to Dr Michael Hunter, billionaire paedophile Jeffrey Epstein may have committed suicide in jail after coming off of steroids.

According to the specialist, Epstein could have been abusing the drug to build muscle and his libido but as he couldn’t access it while being in confinement, he eventually became depressed. The doctor noted that Epstein had fatty liver disease, despite not being an alcoholic or obese and had a ripped body for his age that could be linked to the use of steroids.[quote]Ο γιατρός παθολόγος είπε ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν έπασχε από λιπώδη ηπατική νόσο, η οποία συνήθως βρίσκεται σε παχύσαρκους, διαβητικούς και αλκοολικούς, αλλά ο Έπσταϊν ήταν πειθαρχημένος και εγκρατής, δεν είχε ιστορικό διαβήτη, ενώ στο παρελθον  καυχόταν για την σωματική του διάπλαση[/quote]

Ο Δρ. Μάικλ Χάντερ είπε ότι ο φίλος του Πρίγκιπα Αντρέα, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο, αναμένοντας τις κατηγορίες  για παιδική σεξουαλική κακοποίηση, θα μπορούσε να καταχράται τα ψυχαγωγικά φάρμακα για να χτίσει τους μυς και τη λίμπιντο του. Ο γιατρός είπε ότι ο πρώην χρηματιστής δεν είχε πρόσβαση στις ουσίες, στο  New York’s Metropolitan Correctional Center ενώ είχε κατάθλιψη, κάτι που οι άλλοι άνθρωποι το είχαν παρατηρήσει. O Έπσταϊν  είχε  ένα «γραμμωμένο » σώμα για την ηλικία του.

Kατά τον  Δρ. Μάικλ Χάντερ  τα ιατρικά αρχεία του Epstein έδειξαν  ότι έπασχε από λιπώδη ηπατική νόσο, η οποία συνήθως βρίσκεται σε παχύσαρκους, διαβητικούς και αλκοολικούς, αλλά ο Epstein ο οποίος ήταν πειθαρχημένος και εγκρατής , δεν είχε ιστορικό διαβήτη, ενώ στο παρελθον  καυχόταν για την σωματική του  διάπλαση,  όπου οι μάρτυρες  την περιγράφουν ως “αφύσικα διαστρεβλωμένη” για την ηλικία του.

Jeffrey Epstein ‘was driven to suicide in jail after suffering withdrawal from steroids’, US pathologist claims

Ο Δρ Μάικλ Χάντερ είπε ότι μια εναλλακτική αιτία της οργανικής πάθησης θα μπορούσε να είναι η παρατεταμένη χρήση στεροειδών, μια «επικίνδυνη και ταχεία τακτική για την οικοδόμηση των μυών και την αύξηση της λίμπιντο» που  δεν είναι διαθέσιμη στη φυλακή.

Οι φρουροί της φυλακής, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τον έλεγχο του, φαινόταν να κοιμούνται και να περιηγούνται στο διαδίκτυο κατά το βίντεο της πρώτης απόπειρας αυτοκτονίας του διαγράφηκε λόγω τεχνικού σφάλματος.
“Η απόσυρση από τα αναβολικά στεροειδή έχει συνδεθεί με την κατάθλιψη και τις σκέψεις αυτοκτονίας, οπότε αν ο Τζέφρι Έπσταϊν  είχε  μια συνήθεια που δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει στη φυλακή, η κατάχρηση στεροειδών θα μπορούσε να ήταν παράγοντας για το θάνατό του”  δήλωσε ο Δρ. Μάικλ Χάντερ

Σημ BS Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, o χρηματιστής έφερνε ανήλικα κορίτσια -ορισμένα 14 ετών- στις κατοικίες του στο Μανχάταν και το Παλμ Μπιτς, τουλάχιστον ανάμεσα στο 2002 και το 2005, «για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, έπειτα από τις οποίες τους έδινε εκατοντάδες δολάρια μετρητά». Μερικά από τα έγγραφα συνδέονται με μία υπόθεση από το 2005 σύμφωνα με την οποία ένα μοντέλο, ονόματι Νάντια Μαρτσίνκοβα, ήταν σκλάβα του σεξ του χρηματιστή. Όπως ανέφερε το CNN, ο Τζέρφι Έπσταϊν είχε στενές σχέσεις τόσο με τον Ντόναλντ Τραμπ όσο και με τον Μπιλ Κλίντον την δεκαετία του ’90. Ο Ντόναλντ Τραμπ τότε είχε χαρακτηρίσει στους δημοσιογράφους τον Τζέφρι ως ένα καταπληκτικό άνθρωπο, ωστόσο οι σχέσεις του φαίνεται να διακόπηκαν.Ο  Τζέφρι Έπσταϊν διατηρούσε φιλικές σχέσεις και με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, τον οποίο μάλιστα είχε παραθέσει δείπνο στην βίλα του στην Καραϊβική.

Ο Έπσταϊν, γνωστός για τις κοινωνικές επαφές του με πολιτικούς και μέλη βασιλικών οίκων, τέθηκε στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών για πρώτη φορά το 2005, όταν καταγγέλθηκε στην αστυνομία του Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες κοπέλες στην έπαυλή του.

Τότε ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι οι σεξουαλικές επαφές ήταν συναινετικές και ότι νόμιζε ότι οι κοπέλες ήταν ενήλικες.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα