Αρχική » Η ποσοστιαία αύξηση των πωλήσεων σε όργανα γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής

Η ποσοστιαία αύξηση των πωλήσεων σε όργανα γυμναστικής και συμπληρώματα διατροφής

by admin

Τα δημοσιοποιημένα στοιχεία καταδεικνύουν την τωρινή τάση στην ζήτηση συγκεκριμένων προϊόντων που αφορούν και την αθλητική βιομηχανία και τον χώρο του fitness. Την μεγάλη οικονομική ζημία, υπέστησαν τα γυμναστήρια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι πωλήσεις παρελκόμενων προϊόντων (αξεσουάρ)  τα οποία χρησιμοποιούνταν από τους καταναλωτές.
Παράλληλα καταγράφηκε μεγάλη αύξηση στην πώληση συμπληρωμάτων διατροφής (γενικά), ως μια πρώτη αντίδραση των καταναλωτών που στόχο είχε την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Στην ίδια τάση καταγράφηκε αύξηση των πωλήσεων στα όργανα γυμναστικής για το σπίτι, πάλι ως μια πρώτη αντίδραση των καταναλωτών που θέλησαν να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση.

Παρακάτω κατηγορίες προϊόντων που κατέγραψαν τις υψηλότερες πωλήσεις κατά τον μήνα Μάρτιο στα ηλεκτρονικά καταστήματα που συνεργάζονται με την γνωστή πλατφόρμα Skroutz. Τα στοιχεία αφορούν στην περίοδο 9 έως 29 Μαρτίου και οι ποσοστιαίες μεταβολές προκύπτουν από την σύγκριση των αγορών που έγιναν αυτή την περίοδο με τις αγορές που έγιναν τον Φεβρουάριο 2020, πριν δηλαδή την εξάπλωση του COVID-19 και στην Ελλάδα, στο Skroutz συμμετέχουν πάνω από 4.400 καταστήματα ενώ φιλοξενούνται πάνω από 10 εκατομμύρια  προϊόντα.

Οι 20 κατηγορίες με τις περισσότερες πωλήσεις είναι οι ακόλουθες
(στην παρένθεση αποτυπώνεται το ποσοστό αύξησης των πωλήσεων):

 

Οι 20 κατηγορίες με τις μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων
σε σύγκριση με την προ COVID-19 περίοδο είναι οι ακόλουθες:

Κατηγορίες με τη μεγαλύτερη μείωση
πωλήσεων 

Δείτε επίσης εδώ Κραυγή αγωνίας από τα γυμναστήρια..
οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε δεινή κατάσταση

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα