Αρχική » Τρώς μπανάνες? Μήπως έγινες ο πίθηκος του Γυμναστήριου !

Τρώς μπανάνες? Μήπως έγινες ο πίθηκος του Γυμναστήριου !

by admin

Ωχ ξέχασα την Μπανάνα μου

 

Αποδυτήρια ,Ατμοί ,Πετσέτες ,Στρίμωγμα, ξαφνικά ακούγεται…

Ωχ ξέχασα την Μπανάνα μου! Τώρα τι θα κάνω ?

Απάντηση : ΤΙΠΟΤΑ

Εάν δεν θέλεις να ακολουθήσεις το σύνδρομο του πιθηκισμού το καλύτερο που έχεις ως επιλογή είναι να κάνεις μπάνιο και να καταναλώσεις το γεύμα σου στο σπίτι, μαζί με πιρούνι και μαχαίρι.
[quote]πρώτα η Μπανάνα, μετά κάποιοι πρότειναν την δεξτρόζη κοινώς ζάχαρη και σήμερα που δεν υπάρχουν χρήματα πολλοί προτείνουν και ζάχαρη![/quote]

Μύθος : Είδα τον τάδε και δείνα Mr. Muscle να το κάνει.. A! μου το πρότεινε και ο φίλος μου ο Αντωνάκης ,άρα θα το κάνω και εγώ.

Απάντηση : Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και να επιδιώκεις να ακολουθείς την θεά μπανάνα που έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και συνεπώς η πρωτεΐνη θα απορροφηθεί ταχύτερα .

Άρα θα γίνω μεγάλος Φουσκωτός!

Μπούρδες! και ράδιο αρβύλα, πρώτα η Μπανάνα, μετά κάποιοι πρότειναν την δεξτρόζη κοινώς ζάχαρη και σήμερα που δεν υπάρχουν χρήματα πολλοί προτείνουν και ζάχαρη!

Μπράβο δώσε χρήματα να αγοράζεις συμπληρώματα χωρίς ζάχαρη και μετά πήγαινε βάλε Μόνος σου στο Σείκερ ζάχαρη και κάψε τα χρήματα σου! Συμβουλές που χάθηκαν στον χρόνο και ξεκινούν από bodybuilders εξαρτημένους από την χρήση Ινσουλίνης .

Εσύ δεν είσαι άρρωστος φίλε μου, απλά μια καλή πρωτεΐνη καλής βιολογικής αξίας κάνει την δουλειά μόνης της.

Εσύ δεν είσαι δρομέας και εάν δεν έχεις πρόβλημα υγείας δεν απαιτείται να επαναφορτίσεις άμεσα την ενέργεια σου.

Πρόσεξε την εικόνα σου, ο παρορμητισμός  σε ωθεί, σου αλλοιώνει το προφίλ, αργότερα θα εκνευριστείς με τον εαυτό σου και τον μιμητισμό που ακολούθησες.

Καλή η μπανάνα για το κάλιο, μαγνήσιο, σελήνιο και χαλκό και βιταμίνες Α, Ε, C, B1, B2, B6 καλή για τους υδατάνθρακες 27-30 γραμμάρια αλλά έως εδώ.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα