Αρχική » Ανοίξτε τα Γυμναστήρια! Birgit Schwarze πρόεδρος της ένωσης εργοδοτών στην Γερμανία.

Ανοίξτε τα Γυμναστήρια! Birgit Schwarze πρόεδρος της ένωσης εργοδοτών στην Γερμανία.

by admin

Η είδηση είναι εντυπωσιακή, η Birgit Schwarze πρόεδρος της ένωσης εργοδοτών DSSV για τους χώρους εξάσκησης  (Γυμναστήρια και Studio) έστειλε επιστολή στην καγκελάριο της Γερμανίας  Άνγκελα Μέρκελ όπου ζητά την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και studio εξάσκησης, μετά το Πάσχα!


Birgit Schwarze πρόεδρος της ένωσης (κάτω-δεξιά στην φωτογραφία)

Στην επιστολή η πρόεδρος Birgit Schwarze επισημαίνει το γεγονός  ότι σχεδόν 12 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία γυμνάζονται για να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τη σωματική αλλά και την ψυχική τους υγεία. Αυτά είναι τα μέλη των γυμναστηρίων και των εγκαταστάσεων υγείας, με μέσο όρο ηλικίας τα 41 έτη, επίσης άτομα που νοσούν και είναι ευαίσθητα στην υγεία τους, επωφελούνται από την ατομική ενίσχυση της δύναμης και την καρδιαγγειακή άσκηση που προσφέρουν οι ποιοτικές μας εταιρίες. Το κάθε μέλος έχει το δικό του σχέδιο προπόνησης  και δεν χρειάζεται άμεση υποστήριξη. Οι σταθεροί σταθμοί εξάσκησης (όργανα εξάσκησης)  καθιστούν δυνατή τη διατήρηση όλων των αποστάσεων ασφαλείας χωρίς την οποιαδήποτε  επαφή με άλλα άτομα.

Σας παρακαλούμε να μελετήσετε το άνοιγμα των εγκαταστάσεων γυμναστικής μετά το Πάσχα με όλες  τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Καταλήγοντας η Βirgit Schwarze πρόεδρος της ένωσης εργοδοτών επισημαίνει ότι για την ασφάλεια του κόσμου δεν θα γίνονται ομαδικά τμήματα, δεν θα υπάρχουν επαφές σώματος, οι σάουνες, τα ντους και τα αποδυτήρια θα παραμένουν κλειστά, ενώ οι χειρολαβές και οι επιφάνειες των καθισμάτων απολυμαίνονται τακτικά, επίσης τα μέλη μπορούν να προπονούνται με γάντια μιας χρήσης

Deutscher Sportstudio-Verband fordert Öffnung von Fitnessstudios!

Την επιστολή στηρίζει και ο γνωστός ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, Birk Luther. Hallo meine lieben Mitglieder und Gäste, wir bekommen Unterstützung vom Spitzenverband der Deutschen Sportstudios.

Heute ging ein Brief an die Bundesregierung.
Wollen wir alle hoffen das er gelesen und verstanden wird und seitens der Regierung eine Lösung gefunden wird.
Unken und Pessimisten wird es aber dennoch geben. Zu einem gesunden Körper gehört auch immer ein gesunder Geist.
Der Brief ist hier angegangen.


Εδώ η επιστολή της Birgit Schwarze προέδρου της ένωσης εργοδοτών DSSV  με έδρα το Αμβούργο, εδώ να σημειωθεί ότι, η  DSSV Είναι η μεγαλύτερη ένωση εργοδοτών στην Ευρώπη για τη βιομηχανία της γυμναστικής. Είναι μία από τις κορυφαίες ενώσεις  των γερμανικών επιχειρήσεων, είναι μέλος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Γερμανικών Ενώσεων Εργοδοτών και μέσω της ένωσης εργοδοτών BusinessEurope εκπροσωπείται στις Βρυξέλλες σε επίπεδο ΕΕ. Η ένωση αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα μιας βιομηχανίας που διαθέτει πάνω από 9.300 εγκαταστάσεις εξάσκησης  και υγείας με όγκο πωλήσεων άνω των 5,33 δισ. Ευρώ.

 

Εδώ η πρόεδρος σε παλαιότερη συνέντευξη FIBO 2019

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα