Αρχική » Ο 50αρης δηλώνει ότι η σουκραλόζη ευθύνεται για την Μεγάλη κοιλιά!

Ο 50αρης δηλώνει ότι η σουκραλόζη ευθύνεται για την Μεγάλη κοιλιά!

by admin

Ο 50χρονος Dexter Jackson αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά του για τους ζηλευτούς κοιλιακούς! Μιλώντας στον Patrick Bet-David, ο βετεράνος bodybuilder ανέφερε πως έχει αναπτύξει δικές του μεθόδους για να αποφύγει το έντονο φούσκωμα! εξήγησε ότι πάλευε με τον λόξυγκα για εβδομάδες χωρίς διακοπή, έτσι πήγε στην κλινική Mayo για να κάνει ένα  τεστ, όπου  εκεί κατάλαβαν ότι είχε εντερικά βακτήρια!  Οι γιατροί τον βοήθησαν να απαλλαγεί  από αυτά τα βακτηρίδια, αλλά όπως ο ίδιος αναφέρει αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους το έντερο του ήταν φουσκωμένο στο κάτω μέρος.
Κατόπιν ο Dexter Jackson είδε έναν άλλο ειδικό που του είπε να κόψει τη σουκραλόζη, τεχνητή γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης, ο Jackson δήλωσε: πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι μόνο εάν τρώνε υγιεινά, θα έχουν ένα καλό έντερο. Έτσι αποφεύγουν τη ζάχαρη και πηγαίνουν στα γλυκαντικά και προϊόντα με χαμηλές θερμίδες, που εμπεριέχουν σουκραλόζη. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε! επισημαίνει o   Dexter “The Blade” Jackson.

So when you have a lot of guys that’s got a big gut, nine times out of ten that’s because of that

Εδώ η δήλωση !  

Αυτό  απολύτως είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, ειδικά κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης με το  bodybuilding, όταν βλέπετε πολλούς τύπους που έχουν ένα μεγάλο έντερο, εννέα φορές στις δέκα οφείλεται σε αυτό! ενώ πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν. 


Εδώ να σημειωθεί πως και ο Dexter στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την κοιλιά του ..το έντερο του ήταν φουσκωμένο στο κάτω μέρος

Δείτε επίσης εδώ Θέλω να φαίνομαι νέος!
δηλώνει ο σκληρός Rich Gaspari

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα