Αρχική » Δεν το βάζει κάτω ο Dorian Yates γυμνάζεται!

Δεν το βάζει κάτω ο Dorian Yates γυμνάζεται!

by admin

Ο Dorian Yates δίνει θάρρος, σε όσους έχει καταρρακωθεί η ψυχολογία τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης. Σε μια πρόσφατη δημοσίευση του στο Instagram ο Yates, χρησιμοποίησε τα kettlebells για να προπονηθεί, χωρίς να χρειάζεται να φύγει από το σπίτι. Το ζήτημα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η ανάπτυξη μεγάλων μυών, αλλά η προσπάθεια διατήρησης της φυσικής κατάστασης και κυρίως η ενίσχυση της ψυχολογίας σε μια δύσκολη περίοδο. Ο Yates όπως δηλώνει συνδυάζει τα kettlebells με την γιόγκα.
“Hi guys ..day 10 lockdown here in Spain …( I am locked down with @gal_yates so it could be worse ). working with what I have to keep moving and blasting away the cobwebs that start to creep in mentally and physically I have a kettlebell and a yoga mat to keep my movement…let’s find some positive here ..take time to read , meditate, catch on communications with loved ones  Energy !”

Δείτε επίσης εδώ Θέλω να φαίνομαι νέος!
δηλώνει ο σκληρός Rich Gaspari

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα