Αρχική » Ο Gregg Valentino παλεύει με τον καρκίνο!

Ο Gregg Valentino παλεύει με τον καρκίνο!

by admin

Ο Gregg Valentino παλεύει με τον καρκίνο, ο ίδιος ανάρτησε στο instagram εικόνες και στιγμιότυπα μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση. Ο Gregg Valentino που διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα είναι ένας bodybuilder από τις Ηνωμένες Πολιτείες που γυμνάστηκε για χρόνια πριν εμπλακεί με τα “σκληρά” drugs, αργότερα έγινε γνωστός για τα μεγαλύτερα χέρια στον κόσμο.

Όπως δημοσιεύτηκε οι περισσότεροι από τους bodybuilders κακοποιούν το σώμα τους με τη χρήση αναβολικών και ο Gregg Valentino έγινε το πρωταρχικό παράδειγμα αυτής της ιδιοτροπίας. Αυξήθηκε ο δικέφαλος του με εντατική προπόνηση, τη χρήση του Synthol και των αναβολικών στεροειδών. Δυστυχώς με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκαν προβλήματα υγείας, στο δεξί του χέρι, εκεί αναπτύχθηκε αιμάτωμα, τότε ο Valentino αντί να εξετασθεί σε γιατρό αποφάσισε να θεραπεύσει μόνος του τον εαυτό του, αφαιρώντας το αίμα, πάραυτα  λόγω της κακής υγιεινής με τις εκχύσεις, είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί μια σοβαρή μόλυνση. Αργότερα πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν ένα μεγάλο μέρος του δικεφάλου του για να διατηρήσουν το χέρι του. Ο Valentino στην διάρκεια της ενασχόλησης του με την μυϊκή κουλτούρα πούλησε στεροειδή και άλλες παράνομες ουσίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή για ένα χρόνο.

H δήλωση του τότε ήταν:  I was arrested because I was a big time drug dealer!


Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει, Το πρώτο στεροειδές που πήρα ήταν το Anabolex.  Δεν πήρα  Synthol… πήρα προπιονική και Equipoise στον ίδιο μυ. Το Synthol λειτουργεί ακριβώς με αυτόν τον τρόπο απλώνεται στην περιτονία. Με το Equipoise και την προπιονική παίρνετε το διπλό κέρδος!.. Το Synthol είναι διαθέσιμο σε όλους και σε οποιονδήποτε. Ξέρω πολλούς τύπους που έχουν δοκιμάσει το Synthol και δεν κέρδισαν  τίποτα από αυτό. Πήραν ένα προσωρινό πρήξιμο και μόλις σταμάτησαν, τα έχασαν όλα. Αν ήταν τόσο εύκολο, τότε όλοι θα περπατούσαν με μεγάλα χέρια. Έκανα πολλή τεστοστερόνη.. περίπου 3000 mg Test ανά εβδομάδα. Λατρεύω την τεστοστερόνη και αγαπώ την Equipoise…έκανα ήταν κυρίως προπιονική! ..παίρνω 3.000 mg Test και ίσως βάζω 400 έως 500 mg Equipoise

O Gregg Valentino για χρόνια ένιωθε εκτίμηση για το αφεντικό Steve Blechman,  Steve is a great guy. Steve has done a lot for me. He’s like the wise old uncle that is your favorite relative when you’re a kid. 

Σημ BS η περιτονία ως μεμβράνη συγκρατεί τις δομές του σώματος στη θέση τους, ενώ αποτελεί τμήμα της επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων δομών και  επιπλέον λειτουργεί ως ελαστικός αποσβεστήρας κραδασμών στις κινήσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregg Valentino ???????????????? (@gregg_valentino) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα