Αρχική » Εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής λένε ψέματα στους Bodybuilders!

Εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής λένε ψέματα στους Bodybuilders!

by admin

καινούριο” επανειλημμένως έχουν γραφτεί άρθρα για τις σκόνες γάλακτος με γεύση σοκολάτα, βανίλια και φράουλα. Το ερώτημα που τίθεται από τον συντάκτη του  G.Iron είναι:  Δεν θα έπρεπε όλες οι εταιρείες να είναι διαφανείς για τo περιεχόμενο των  συστατικών τους; Η απάντηση είναι απλούστατη, όχι ! διότι τις ενδιαφέρει η υπεράξια κέρδους.
Όπως αναφέρεται, δυστυχώς η Στη συνέντευξή ο Meadows, συζητά την τακτική ορισμένων, αλλά όχι όλων, των εταιρειών που παράγουν με χαμηλό κόστος για να εξοικονομήσουν χρήματα.

John Meadows: How Supplement Companies Lie To Bodybuilders


Παράλληλα γίνεται αναφορά στις ψευδεπίγραφες ετικέτες, την πρωτεΐνη σε σκόνη και τα BCAAs, όπου άλλα βλέπουμε, και άλλα είναι! Άραγε  για έναν bodybuilder που επιδιώκει την μυϊκή ανάπτυξη πόσο σημαντικό είναι να παραπλανάται; για την ποσότητα των συστατικών που ψευδώς εμπεριέχονται σε ένα σκεύασμα. Ποιος εγγυάται για την αξιοπιστία και της υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες;

Εδώ ο  μιλά για τις πρωτεΐνες, τις προσμίξεις πρωτογενών πηγών πρωτεΐνης, όπου άλλες ποσότητες και στοιχεία δηλώνονται στην ετικέτα!

Δείτε επίσης εδώ  Τι είναι ο έλεγχος σταθερότητας στα συμπληρώματα διατροφής

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα