Αρχική » Εκνευρισμός..Θα χάσει η αγορά της Ντόπας από τον COVID-19

Εκνευρισμός..Θα χάσει η αγορά της Ντόπας από τον COVID-19

by admin

Στο διεθνές ντοπαριστικό στερέωμα έχει δημιουργηθεί ένα νέο περιβάλλον που δημιουργεί εκνευρισμό. Φτασμένοι bodybuilders που δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς αλλά διακρίνονται για την δραστήρια κοινωνικοποίηση τους, έχουν «μπλοκάρει» στην πραγματικότητα του Coronavirus COVID-19.

Το facebook και το Instagram είναι οι σύγχρονες βιτρίνες όπου προβάλλονται πολλοί άντρες και γυναίκες, όπως και οι πελάτες τους. Δυστυχώς για αυτούς η χημική αλυσίδα που τους ένωνε «έσπασε» τις τελευταίες ημέρες διότι με κλειστά γυμναστήρια, και ανύπαρκτους διαγωνισμούς δεν υπάρχει η βάση στήριξης για το χημικό life style, και την επικερδή συμφωνία με τους πελάτες.

Στα υψηλότερα διεθνή status οι σπόνσορες συμπληρωμάτων διατροφής συντηρούν προς το παρών τις συμφωνίες με τους bodybuilders, αλλά η επικείμενη εξάπλωση του COVID-19 δεν δημιουργεί ελπίδες για την διατήρηση των συμφωνιών. Το λουκέτο στις βιομηχανίες και στους διαγωνισμούς σχηματίζει άδειο τοπίο.

Ο εκνευρισμός φάνηκε να προέρχεται από την αιτία του δεν γυμνάζομαι, αλλά ουσιαστικά τα αίτια είναι βαθύτερα για πολλούς και πολλές που ζουν και αμείβονται για το ντιλάρισμα και τις χημικές – διατροφικές  συμβουλές. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν το φανατικό κοινό τους και καθημερινά δέχονται μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού σε ότι πράττουν σε ότι πουν.

Όπως κάθε υποκουλτούρα μέρος μιας γενικής κουλτούρας η οπαδοποίηση και καθοδηγητισμός εξασφαλίζει την πίστη των μελών που πρέπει να προσφέρουν τα χρήματα τους, ως απόδειξη πίστης και έμπρακτης ανταμοιβής, φαινόμενο που παρατηρείται σε μια παραθρησκευτική οργάνωση, ένα ολοκληρωτικό κόμμα, μια φατρία. Εδώ στο muscle life style είναι η πληρωμή σε αυτόν ή αυτούς που εγγυώνται την διατήρηση της μυώδους εικόνας.
Εάν συνεχιστεί η πανδημία του COVID-19 η σεζόν κινδυνεύει να χαθεί με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η εικόνα της βιομηχανίας και των εκθέσεων fitness που στην συνέχεια θα πληρώσουν την χημική αποχή των μοντέλων τους που έχουν “παροπλιστεί”

Σε μια βιομηχανία όπου τα μοντέλα προβάλλουν συμπληρώματα διατροφής, όργανα γυμναστικής και αξεσουάρ, το βιολογικό μπλοκάρισμα από τον COVID-19 δημιουργεί ανησυχία διότι κινδυνεύουν να χαθούν πολλά εκατομμύρια. Πολλά περισσότερα δισεκατομμύρια κινδυνεύουν να χαθούν από την υποκουλτούρα των ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών, όπου εμπλέκονται αθλητές, προπονητές, εταιρείες, παράνομα εργαστήρια, διοργανωτές διαγωνισμών, μοντέλα, celebrities, personal trainer’s, Youtubers , γιατροί, και κυρίως πελάτες.[quote]Θα ήταν απίθανο να μην επηρεαστεί η υπόγεια διανομή των ΑΑΣ μετά το λουκετάρισμα της βιταμινούχας βιομηχανίας του πρώτου ορόφου[/quote]

Κανείς δεν μιλα για την Black Market όπου διακινούνται πολλά εκατομμύρια ενώ η νόμιμη βιομηχανία αποτελεί το καμουφλάζ αυτής. Σε περιόδους πολέμου όπως χαρακτηρίστηκε η τωρινή με την πανδημία του COVID-19 λίγοι άνθρωποι θα σκεφτούν την μυϊκή ωραιοποίηση, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κατακρημνίζει τα οικονομικά μεγέθη, κυρίως όμως αποδημεί την underground αγορά. Θα ήταν απίθανο να μην επηρεαστεί η υπόγεια διανομή των ΑΑΣ μετά το λουκετάρισμα της βιταμινούχας βιομηχανίας του πρώτου ορόφου.
Οι επιπτώσεις θα φανούν το επόμενο χρονικό διάστημα, ήδη στο ψυχολογικό επίπεδο άρχισαν να διακρίνονται  οι ρωγμές.


Δείτε επίσης εδώ Επιμένει ο Σβαρτζενέγκερ
θα το κάνει το Arnold παρά τον Κορονοϊό

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα