Αρχική » Μπεκρής νεαρός έθεσε σε καραντίνα 14 αστυνομικούς!

Μπεκρής νεαρός έθεσε σε καραντίνα 14 αστυνομικούς!

by admin

Δεκατέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα! μετά από επεισόδιο με νεαρό σε κατάσταση μέθης που είχε έρθει από το Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως δημοσιεύτηκε το περιστατικό καταγράφηκε στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Φειδίου στη Βούλα. Οι αστυνομικοί είχαν λάβει σήμα για νεαρό άτομο που έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων. Όταν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν εκεί, ο 26χρονος, αλβανικής καταγωγής, άρχισε να τους βρίζει και να τους φτύνει λέγοντας ότι έχει κορωνοϊό. Τόνισε μάλιστα ότι είχε έρθει πρόσφατα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου συνέχισε την ίδια συμπεριφορά.

Διαπιστώνοντας οι αστυνομικοί ότι πράγματι είχε ταξιδέψει πρόσφατα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους, οι οποίοι έθεσαν σε καραντίνα 12 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο του αστυνομικού τμήματος, που ήρθαν σε επαφή μαζί του, έως ότου υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει ή δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα ο 26χρονος έφτυσε ξανά προς τα πρόσωπα αστυνομικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών σε αυτοκίνητα αλλά και διασπορά του κορωνοϊού.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα