Αρχική » Ζητούν λεφτά! από τους αναγνώστες στο Evolution of bodybuilding.net

Ζητούν λεφτά! από τους αναγνώστες στο Evolution of bodybuilding.net

by admin

Χτύπησε ο κορονοϊός  θα ακολουθήσουν και άλλες σελίδες της μυώδους κουλτούρας; με ανακοίνωση της η φιλικά προσκείμενη ιστοσελίδα  στην παγκόσμια ομοσπονδία σωματικής διάπλασης IFBB ζητά οικονομική ενίσχυση από τους οπαδούς των μυών!

Όπως αναφέρει το Evolutionofbodybuilding.net δεν ανήκει σε καμία ομοσπονδία ή επιχειρηματική οντότητα. Κανείς δεν μπορεί να μας πει τι να δημοσιεύσει ή τι όχι. Κάθε δωρεά που συμβάλλετε βοηθά στη χρηματοδότηση της δημοσιογραφίας του Evolutionofbodybuilding.net και όλες οι συνεισφορές θα χρησιμοποιηθούν για να επενδύσουν στην ιστοσελίδα μας.

Αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος 

Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία κοστίζει χρήματα. Υποστήριξε μας!


Σε παλαιότερη ανάρτηση Ο  Kevin Grech δραστήριος δημοσιογράφος των “μυών” που φωτογραφίζοταν με αρκετούς αστέρες του Mr Olympia, έπαιρνε θέση μέσα στις ΗΠΑ! υποστηρίζοντας την ευρωπαϊκή λίγκα του Ισπανού Ραφαέλ  Σαντόχα.
Τότε είχε  δηλώσει πως από εδώ και πέρα o ίδιος και η σελίδα του δεν θα αρθογραφούσαν χρησιμοποιώντας τον ορό IFBB για την αμερικανική λίγκα NPC του Τζίμ Μάνιον διότι μπερδεύεται ο κόσμος! αιτιολογώντας πως δεν είναι η Διεθνής Ομοσπονδία Bodybuilding και Fitness. Έτσι θα χρησιμοποιούν την λέξη μόνο για την ευρωπαϊκή λίγκα IFBB Elite Pro. “has taken the decision to eliminate the name IFBB from ‘IFBB Pro League’ and refer to them as ‘Pro League’ to not confuse their readers in future articles”

18268093_10155239545653399_563452242862166537_n

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα