Αρχική » Αναμένεται να εξαγγελθεί απαγόρευση των συναθροίσεων!

Αναμένεται να εξαγγελθεί απαγόρευση των συναθροίσεων!

by admin

Απαγόρευση συναθροίσεων άνω κάποιου συγκεκριμένου ορίου αναφέρουν τα media, ενώ αναμένεται να κάνει ανακοινώσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας  σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ουσιαστικά εκδηλώσεις οποιαδήποτε μορφής συμπεριλαμβανομένων και αθλητικών εκδηλώσεων δεν θα δύναται να πραγματοποιηθούν!

Συγκεκριμένα  ένα από τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγελθούν σήμερα από την κυβέρνηση είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων. Ο κ. Πέτσας προσδιορίσε τον αριθμό σε 10 άτομα, αλλά ζήτησε να κάνουμε υπομονή μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Παράλληλα, σημείωσε ότι το «μένουμε σπίτι» τηρείται από την πλειοψηφία αλλά είναι αρκετοί αυτοί που δεν τηρούν τις οδηγίες. Τα μέτρα αναμένεται να αυστηροποιηθούν κατόπιν εισηγήσεων των Ειδικών Επιστημόνων.

«Είμαστε σε πόλεμο, και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα, ωστόσο αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες και αυτοί που αισχροκερδούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα