Αρχική » Ελλάδα: Συνελήφθησαν 45 άτομα & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ήταν ανοιχτά!

Ελλάδα: Συνελήφθησαν 45 άτομα & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ήταν ανοιχτά!

by admin

Συνεχείς έλεγχους διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία, για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Εως τώρα έχουν βεβαιωθεί 43 παραβάσεις για τις οποίες συνελήφθησαν 45 άτομα σε όλη την επικράτεια. Οι συλλήψεις αφορούσαν στην παράνομη λειτουργία δυο γυμναστηρίων, ενός κομμωτηρίου, μίας καφετέριας και ενός κέντρου περιποίησης νυχιών.

Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν χώρους για τους οποίους ισχύει το μέτρο προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας στις περιοχές:

· (12) στην Αττική,

· (6) στη Δυτική Ελλάδα,

· (6) στη Θεσσαλία,

· (5) στη Δυτική Μακεδονία,

· (5) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

· (3) στην Κρήτη,

· (3) στο Νότιο Αιγαίο,

· (2) στην Πελοπόννησο,

· (2) στην Ήπειρο και

· (1) στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (φροντιστήρια, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, Κ.Α.Π.Η., καφετέριες – καφενεία, κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών εντός εμπορικού κέντρου, κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Γυμναστήρια, κομμωτήρια και μπαρ

Το πρωί του Σαββάτου, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις ιδιοκτητών καταστημάτων που βρέθηκαν ανοικτά παρά την απαγόρευση έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται κατά βάση για γυμναστήρια, κομμωτήρια, μπαρ και καταστήματα περιποίησης νυχιών, τα οποία άνοιξαν παρά τη δημοσιοποίηση της απαγόρευσης.

Συγκεκριμένα, σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Πατήσια, Κυψέλη και Παλαιό Φάληρο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και οδήγησαν στο αυτόφωρο προσωρινά υπεύθυνους ή ιδιοκτήτες.

Δύο γυμναστήρια

Χθες το βράδυ εντόπισαν το  ένα γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη που ήταν ανοιχτό και μέσα υπήρχε κόσμος που έκανε γυμναστική! ενώ στην Κυψέλη ένα μπαρ όπου ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός ήταν ανοιχτό με τους θαμώνες μέσα στο κατάστημα.

Δύο κομμωτήρια σε Πατήσια και Παλαιό Φάληρο, ένα κουρείο στην Καλλιθέα και ένα κέντρο αισθητικής στα Πατήσια ήταν επίσης ανοικτά. Στο κομμωτήριο στο Παλαιό Φάληρο συνελήφθησαν και οι τρεις ιδιοκτήτες που κούρευαν πελάτες! Την ίδια ώρα, έχουν κληθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από τη Διεύθυνση Αθηνών όλοι οι διαχειριστές των αστυνομικών τμημάτων της Αθήνας για να παραλάβουν γάντια, καθαριστικά και είδη υγιεινής τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους.

 Εξι συλλήψεις σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε Πάτρα Αγρίνιο και Πύργο για παραβίαση της απόφασης στο πλαίσιο των μέτρων για την μείωση της διασποράς της νόσου του κορονοϊού

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο, διότι οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των καταστημάτων δεν τήρησαν την απόφαση, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί, για την μείωση της διασποράς της νόσου του κορονοϊού.

Ειδικότερα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Πάτρα, τρία άτομα στο Αγρίνιο και ένα ακόμη άτομο στον Πύργο, διότι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα καφέ, εστίασης και σνακ μπαρ, έχοντας αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα. Στην Πρέβεζα ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος παραβίασε τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς για την τήρηση των μέτρων προστασίας στην πόλη, το καφέ-ουζερί που διατηρεί η 59χρονη σε κεντρικό σημείο λειτουργούσε κανονικά. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα