Αρχική » Γιώργος Τουλιάτος “Μόλις έφαγε μακαρόνια με σολομό πέταξε φλέβες …πήρε διουρητικό”

Γιώργος Τουλιάτος “Μόλις έφαγε μακαρόνια με σολομό πέταξε φλέβες …πήρε διουρητικό”

by admin

Είναι μέσα στα πράγματα και έχει άποψη διότι οι συχνές επαφές του με τους ανθρώπους που εμπλέκονται στα δρώμενα της διεθνούς Muscle κουλτούρας του δίνει κατά καιρούς την δυνατότητα να προβαίνει σε αποκαλύψεις.
Είναι μια δήλωση που σίγουρα δημιουργεί εντύπωση, αν και αφορά ένα γεγονός που πέρασε στην ιστορία, το Arnold Classic USA 2020. Ο Βιοπαθολόγος Γιώργος Τουλιάτος που ήταν παρών σε «στιγμές» της εκδήλωσης αναφέρει για μια συγκεκριμένη περίπτωση, καταδεικνύοντας παράλληλα την τακτική που ακολουθείτο σε αυτές τις διαγωνιστικές περιόδους, δίνοντας επίσης στην δημοσιότητα μια είδηση – συμφωνία, που επιτεύχθηκε μεταξύ του Big Ramy και του γκουρού Chad Nicholls. 


Εδώ να σημειώσουμε ότι στις 25/08/2019  είχαμε δημοσιεύσει “τις επαφές του Αιγύπτιου Big Ramy αρχικά με τον Victor Martinez όπου είχε ποζάρει στο Victor Martinez Legends Championships ως καλεσμένος,  δείτε εδώ Big Ramy νέο ποζάρισμα μπροστά σε θεατές!


Εδώ η δήλωση του Γιώργου Τουλιάτου

 

[quote]Ο Βικτόρ ήταν 245 ενώ το 2007 ήταν 252
Στο δωμάτιο ήταν εντυπωσιακός αλλά στη σκηνή αλλιώς
Δεν πλήρωσε τον Νίκολς αλλά του κανόνισε τον Ράμι μαζί του και το 10%
Μόλις έφαγε μακαρόνια με σολομό πέταξε φλέβες
Το πρωί πήρε 1/4 διουρητικό[/quote]


Δείτε επίσης εδώ Στο δωμάτιο! Ο Τουλιάτος
με τον Chad Nicholls & Victor Martinez

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα