Αρχική » Τουλιάτος “Ευχαριστώ όσους μου έστειλαν θετική ενέργεια και με παρακολούθησαν”

Τουλιάτος “Ευχαριστώ όσους μου έστειλαν θετική ενέργεια και με παρακολούθησαν”

by admin

Γιώργος Τουλιάτος το μήνυμα για το ταξίδι στις ΗΠΑ..

Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Η τρίτη μου επίσκεψη στις ΗΠΑ στέφθηκε με επιτυχία. Αυτή τη φορά ένιωσα περισσότερο μέρος της αμερικανικής βιομηχανίας του φιτνες, καθώς πλέον η αναγνώριση ήταν έκδηλη από τυχαίο κόσμο που με συναντούσε. Η καινοτομία του ταξιδιού αυτού ήταν η πρόσκληση που δέχτηκα όσον αφορά το διδακτικό σκέλος του φεστιβάλ.


Είχα τη δυνατότητα να συνομιλήσω ξανά με επιφανείς προσωπικότητες του χώρου, όπως πριν από έξι μήνες,αλλά και με κάποιους που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω,όπως τους Victor Martinez και Chad Nichols.
Κορυφαίες στιγμές ήταν με τον θρυλικό Ronnie Coleman που ανταλλάξαμε βιβλία και η φωτογράφιση του αξεπέραστου Arnold Schwarzenegger με την ομάδα μας στα σεμινάρια.

Αν και πιστεύω ότι ο τρόπος ζωής και η νοοτροπία εδώ μου ταιριάζει περισσότερο, ήδη σκέφτομαι την Ελλάδα και υπάρχει το αίσθημα του νόστου. Η Αμερική είναι μια χώρα που βοηθά τους τολμηρούς και εργατικούς,αλλά όσο φιλόξενο αυτό ακούγεται, τόσο σκληρή μπορεί να γίνει εάν δεν ακολουθείς τους κανόνες της. Είναι ένα κράτος που δεν αφήνει τίποτε στην τύχη και η οργάνωση είναι σε κορυφαία επίπεδα.
Όταν βγεις από τα σύνορα της χώρας σου, τότε καταλαβαίνεις το πραγματικό σου μέγεθος. Μου γνωστοποιήθηκε ότι θα είμαι και του χρόνου καλεσμένος, ενώ στο περιοδικό του Muscular Development θα έχω πια διπλάσιο χώρο για αρθρογραφία. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν κατ ευχήν κι όπως είχα οραματιστεί.

Ευχαριστώ όσους μου έστειλαν θετική ενέργεια και με παρακολούθησαν.
Ο πολυετής μου αγώνας τώρα δικαιώνεται.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα