Αρχική » ΣΟΚ δεν θα γίνει το Arnold Sports Festival στις ΗΠΑ! αλλά θα γίνει ο αγώνας

ΣΟΚ δεν θα γίνει το Arnold Sports Festival στις ΗΠΑ! αλλά θα γίνει ο αγώνας

by admin

Όπως ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση του κυβερνήτη του Οχάιο, Mike DeWine,  με τον δήμαρχο του Columbus, Andrew Ginther και αξιωματούχους  για την υγεία η δημοφιλής εκδήλωση Arnold Sports Festival 2020 η έκθεση και  οι εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν – Δεν θα υπάρξουν θεατές! λόγω του κορονοϊού SARS-Cov-2! αλλά θα γίνουν οι αγώνες Arnold Classic!

Ο κυβερνήτης του Οχάιο, Mike DeWine

δείτε εδώ το παλαιότερο άρθρο  Πολίτες ζητούν να ακυρωθεί η γιορτή του Arnold! 

Η απόφαση από τις αρχές  πάρθηκε για να προστατευτούν οι πολίτες ενώ ενημερώθηκαν οι  Arnold Schwarzenegger και ο Jim Lorimer που είναι ο ιδρυτής του Arnold Classic, και δεν ήταν μια εύκολη απόφαση

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα η βιομηχανία δέχτηκε ακόμη ένα χτύπημα με την ακύρωση της FIBO στην γερμανία δείτε εδώ  Καταστροφή για τους Γερμανούς δεν θα γίνει η FIBO!

Αrnold Sports Festival Will Have No Spectators, Only Athletes

BREAKING: The 2020 Arnold Sports Festival Expo Has Been Postponed

Τώρα, αξιωματούχοι της πόλης του Οχάιο, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της εκδήλωσης, αποφάσισαν να αναβάλουν το Arnold Sports Festival 2020, κανένας θεατής δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Μόνο οι αντίπαλοι αθλητές θα είναι παρόντες. Ως αποτέλεσμα, όλες οι εκδηλώσεις της έκθεσης ακυρώθηκαν.

Η Army Acton επικεφαλής των ιατρών 

Εδώ η συνέντευξη


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”_tUIhxwA9_E”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα