Αρχική » Καταστροφή για τους Γερμανούς δεν θα γίνει η FIBO!

Καταστροφή για τους Γερμανούς δεν θα γίνει η FIBO!

by admin

Η έκθεση της FIBO στην Κολωνία, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για το fitness, την ευεξία και την υγεία, αναβλήθηκε για το δεύτερο εξάμηνο του 2020, λόγω ανησυχιών για τον κορονοϊό SARS-Cov-2 και την μετάδοση της ασθένειας  COVID-19.  Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί  για τις 2-5 Απριλίου 2020.

Η FIBO προσελκύει περισσότερους από 145.000 ανθρώπους από 135 χώρες, καθώς και 1.000 εκθέτες, όμως τώρα  οι εταιρείες της βιομηχανίας του fitness  ανησυχούν όλο και περισσότερο για τα ζητήματα  που σχετίζονται με τη μετάδοση της Covid-19. Δύο σημαντικοί προμηθευτές, η Precor και η Life Fitness, σημείωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από το γεγονός το 2020 τις τελευταίες ημέρες.

Ο Silke Frank, διευθυντής χαρτοφυλακίου της FIBO Global Fitness Events, δήλωσε: “Αυτή δεν είναι μια απόφαση που δεν έχουμε πάρει ελαφρώς, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και η ομάδα FIBO εργάστηκαν απίστευτα σκληρά για την εκδήλωση αυτή. “Ενώ είναι απογοητευτικό να αναβληθεί, είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων όσων εμπλέκονται. Ο στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε την καλύτερη αξία στον πελάτη και για όσους συμμετέχουν στη FIBO”.

Η διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Υγείας και την άσκηση (EHFF), η οποία προβλέπεται να διεξαχθεί την προηγούμενη ημέρα στην  FIBO,  επίσης θα αναβληθεί. Ο Dave Stalker, πρόεδρος του EHFF, δήλωσε στην Health Club Management ότι είμαστε εταίροι της FIBO και τεράστιοι υποστηρικτές της εκδήλωσης και θα συνεργαστούμε με την ομάδα της FIBO για την αναδιοργάνωση της διάσκεψης του EHFF για να τρέξει παράλληλα με την FIBO όταν ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες της.

Με δήλωση της, η Reed Exhibitions, ο διοργανωτής της FIBO, ανέφερε : “Πιστεύουμε ότι η απόφαση να αναβληθεί η έκθεση στο δεύτερο εξάμηνο του έτους διασφαλίζει ότι η FIBO συνεχίζει να εξυπηρετεί τον κλάδο του γυμναστηρίου υπό τις ασφαλείς και ασφαλείς συνθήκες που απαιτούνται.

“Η ομάδα της  FIBO θα επικοινωνήσει με τους πελάτες και τους συνεργάτες τις επόμενες εβδομάδες για να διατηρήσει τον κόσμο της παγκόσμιας φυσικής κατάστασης που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και συνεργάζεται με την αίθουσα Cologne Messe για να προσδιορίσει τις καλύτερες διαθέσιμες ημερομηνίες κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.”[quote]Ο κύκλος εκδηλώσεων της FIBO είναι παγκόσμιος, με πρόσθετες εμπορικές εκθέσεις στις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, την Κίνα [/quote]

Ο κύκλος εκδηλώσεων της FIBO είναι παγκόσμιος, με πρόσθετες εμπορικές εκθέσεις στις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, την Κίνα και ένα νέο γεγονός που αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 στη Σιγκαπούρη.

Δεν είναι γνωστό σε αυτό το στάδιο αν άλλα γεγονότα της FIBO θα επηρεαστούν, αλλά είναι σαφές ότι το 2020 δεν θα είναι ένα συνηθισμένο έτος για τη βιομηχανία των εκδηλώσεων fitness και πιθανώς η τρέχουσα πολιτική θα είναι «να παρακολουθήσουν και να περιμένουν», καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει  τον κορονοϊό COVID-19.

Δείτε επίσης εδώ FIBO 2020 εταιρείες ακυρώνουν τα περίπτερα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα