Αρχική » FIBO 2020 εταιρείες ακυρώνουν τα περίπτερα!

FIBO 2020 εταιρείες ακυρώνουν τα περίπτερα!

by admin

Κατά καιρούς έχει περιγράφει εδώ το υπόγειο ρεύμα της χημικής κεφαλαιοποίησης. Παλιότερες εταιρίες «μπλοκαρίστηκαν» στο σύγχρονο νόμιμο και παράνομο ανταγωνισμό από  Start-up κομπανίες που πλημμύρισαν ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή με βιτρίνα εκπροσώπηση  στην αγορά, κυρίως διότι οι σύγχρονες επιταγές του χημικό/εξαρτημένου κοινού όρισαν και την παραγωγική γραμμή.

Ταυτόχρονα νέες ευρωπαϊκές εταιρείες επένδυσαν στις αναγνωρισμένες εκθέσεις με στόχο την προσέλκυση ενός κοινού που αφυπνίστηκε μυϊκά και διέβλεψε στην ωραιοποίηση ως μόδα.
Τα πρόσφατα γεγονότα με την εξάπλωση του κορονοϊού SARS-Cov-2 και την μετάδοση της ασθένειας  COVID-19  φαίνεται πως επηρέασαν και την φημισμένη έκθεση FIBO που διοργανώνεται τον Απρίλιο στην Γερμανία. Αν και οι αιτίες πτώσης του ενδιαφέροντος είναι βαθύτερες και πολυσύνθετες στην βιομηχανία του fitness.

Ως πρώτη ανάγνωση η είδηση είναι πως η ESN ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη φετινή FIBO. Ο λόγος γι ‘αυτό είναι ότι η γερμανική εταιρεία προβάλει ως βασικό λόγο την COVID-19 που προβάλλεται σήμερα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και την απροσδιόριστη εξέλιξη τις προσεχείς εβδομάδες. Η εκδήλωση στην πόλη της Κολωνίας σημαίνει την σπουδαιότερη ετήσια εκδήλωση για το εμπορικό σήμα της ESN  αν και  είναι μια καλή στιγμή για την ομάδα όσο και την κοινότητα, στο τέλος  επισημαίνεται ότι θέλουν να προστατέψουν την υγεία όλων όσων εμπλέκονται.

Μια άλλη εταιρεία πριν λίγες μέρες η Olimp αποφάσισε το ίδιο. Ο πολωνός κατασκευαστής συμπληρωμάτων διατροφής ανακοίνωσε επίσης μέσω του Instagram ότι, λόγω της αυξανόμενης εξάπλωσης του κοροναϊού, ακύρωσε όλα τα γεγονότα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη FIBO 2020. Η εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Bionic Body και ο Alexander Westermeier, έχουν ως κύριο λόγο την υγεία των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων.

Δεν ελκύει πια όπως στο παρελθόν

Παράλληλα όπως δημοσιεύτηκε η έλλειψη διαφημιστικής εκστρατείας οφείλεται, φυσικά, εν μέρει στο γεγονός ότι πολλοί μεγάλοι παίκτες στη βιομηχανία γυμναστικής απομακρύνονται από το περίπτερα της FIBO όχι κυρίως φέτος, είναι ένα φαινόμενο που ξεκίνησε εδώ και καιρό.
Η Gymshark, η My Protein και η Bodylab24 δεν φαίνεται να βλέπουν πλέον την προστιθέμενη αξία ως εκθέτες, παρ όλο που αυτά τα εμπορικά σήματα είχαν ζήτηση στις εκθεσιακές αίθουσες της Κολωνίας στο πρόσφατο παρελθόν. Ανεξάρτητα από την επικράτηση του κοροναϊού, διάφορες άλλες εταιρείες είχαν ήδη αποφασίσει να μην συμμετάσχουν στο FIBO 2020. Όπως οι εταιρίες, ORE Nutrition, Sinob, FIT/ONE, Barboza, Body&Fit, Vanquish, GASP, Better Bodies, 5% Nutrition und Gymjunky . Σύμφωνα με φήμες, η μάρκα Life Fitness πρέπει επίσης να είναι σε αυτές , την οποία γνωρίζουμε κυρίως από τη σειρά μηχανηματων “Hammer Strength” αλλά και πρωταγωνίστριες εταιρίες  όπως η IronMaxx , η Precor και η GNBF ακύρωσαν την εμφάνισή τους στην πόλη της Κολωνίας.

Δείτε επίσης εδώ Πτώχευση και απολύσεις στην Kettler
/ Φούσκα πρωτεϊνάδικα στην Ελλάδα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα