Αρχική » Μίλησε ο γκουρού του Ronnie Coleman για την ινσουλίνη

Μίλησε ο γκουρού του Ronnie Coleman για την ινσουλίνη

by admin

Έθεσαν το ερωτημα στον Chad Nicholls: παίρνουν πολύ ινσουλίνη οι νέοι bodybuilders;  Ο γκουρού διαφωνεί (9:00 λεπτό) δεν είναι η ινσουλίνη το πρόβλημα αλλά τα χημικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σήμερα στην προσπάθεια των νέων bodybuiderς να επιτύχουν μια εντυπωσιακή σωματική διάπλαση. Η η ινσουλίνη είναι υπερτιμημένη σύμφωνα με την άποψη του γκουρού, οπου συχνά τον ρωτούν νεαροί φιλόδοξοι bodybuilders για την χρήση ινσουλίνης μαζί με τα γεύματα τους.

Εδώ να σημειωθεί, η ερώτηση και παράλληλα δημόσια τοποθέτηση του King Kamali που πήρε την συνέντευξη από τον Chad Nicholls, συγκεκριμένα ο King Kamali στιγματίζει την επιρροή προσωπικοτήτων που επηρεάζουν κόσμο στο διαδίκτυο ρισκάροντας την υγεία τους, αναφέροντας τον  Rich Piana για τον οποίο περίμενε κάποια στιγμή να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. (9:55)λεπτό.
Επίσης στο 10:29 επισημαινει πως συγκεκριμένες προσωπικότητες του αθλητισμού επηρεάζουν (με τον τρόπο ζωής τους)  κόσμο, που δεν ανέβηκε ποτέ στην σκηνή (αγώνες)

Ο Chad Nicholls μετά το  (16:18 λεπτό) απαντά πως ο Kenneth “Flex” Wheeler είναι ο μεγαλύτερος (σπουδαίος) bodybuilder που δημιούργησε ο θεός!  ενώ στην ερώτηση για την χρυσή εποχή των 90s και σήμερα  (16:37 λεπτό) ο Chad Nicholls απαντά  πως εύχεται να αποτελέσει ως παράδειγμα για μια νέα χρυσή εποχή στην δεκαετία που ξεκίνησε.. ενώ αμέσως μετά μιλά απαξιωτικά για τους σύγχρονους γκουρού του internet,  που τους θεωρεί ερασιτέχνες χωρίς γνώσεις  (16:55 λεπτό)..nonsone of erudition
ο King Kamali τους θεωρεί ηλίθιους! …

όπως και αργότερα ο King Kamali  παινεύει στο  (21:30 λεπτό) τον Chad Nicholls
ως τον  Original γκουρού, ενώ οι άλλοι, αποκαλούν τους εαυτούς του γκουρού!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα