Αρχική » Φωτογραφίες μόνο από το NPC ΟΧΙ σε άλλους!

Φωτογραφίες μόνο από το NPC ΟΧΙ σε άλλους!

by admin

Σκληραίνει ο υπόγειος πόλεμος σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ του NPC που διοικεί ο Jim Manion, και της παγκόσμιας ομοσπονδίας του bodybuilding IFBB που διοικεί ο Rafael Santonja. Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το τμήμα του EOB staff  στον Καναδά η διοργανωτική αρχή που πρόσκειται στο  NPC υποχρεώνει τους φωτογράφους να αποθανατίζουν τους αγώνες και τους διαγωνισμούς μόνο στην περίπτωση που αναγνωρίζουν την αντίστοιχη διοργανωτικη αρχή ως την μοναδική αναγνωρισμένη ομοσπονδία,  και παράλληλα δεν φωτογραφίζουν άλλες εκδηλώσεις bodybuilding – ουσιαστικά τις αντίπαλες εκδηλώσεις των ανθρώπων της IFBB  στον Καναδά! (to apply their trade at future NPC and Pro League shows is if they stop taking photos at other federations)


Στον Καναδά, υπάρχει μια θερμή μάχη μεταξύ της  Canadian Physique Alliance (CPA)  που διοικείται από το NPC και την καναδική ομοσπονδία bodybuilding (CBBF) που διοικείται από την IFBB.

In Canada, there is a heated battle between the new formed Canadian Physique Alliance (CPA) governed by the NPC and the Canadian Bodybuilding Federation (CBBF) governed by the IFBB.

Μετά τη διάσπαση που προηγήθηκε λόγω των γνωστών γεγονότων μεταξύ IFBB και NPC , η CPA που συνδέεται με το NPC ξεκίνησε μια επιθετική εκστρατεία για να φέρει τους κορυφαίους ερασιτέχνες αθλητές ώστε  να μεταβούν στην ομοσπονδία τους και να ανταγωνιστούν στο NPC και την Pro League.


Κατά το EOB staff αυτό που συμβαίνει στον Καναδά  είναι πρωτάκουστο, κυρίως διοτι οι φωτογράφοι έλαβαν οδηγίες να επιβεβαιώσουν την αποκλειστική συνεργασία  τους στο NPC και την CPA στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τους!  Δύο φωτογράφοι, ο David Ford και ο Simon Lau, ακολούθησαν ήδη τις οδηγίες και ενέγραψαν της άποψή τους στις σελίδες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, εξηγώντας την κίνηση τους για την περίοδο του 2020.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα χαρακτηριστιά στιγμιότυπα από τους δύο φωτογράφους που έχουν ήδη υποσχεθεί την υπακοή τους στην CPA και το NPC αυτό τονίζεται στο δημοσίευμα του EOB staff :

Below are the screenshots from the two photographers that already pledged their allegiance to the CPA and NPC:

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα