Αρχική » Λουκέτο στο Muscle & Fitness Σκάνε “Φούσκες” στην βιομηχανία των μυών

Λουκέτο στο Muscle & Fitness Σκάνε “Φούσκες” στην βιομηχανία των μυών

by admin

H American Media LLC και το μεγάλο αφεντικό David J. Pecker προσφάτως πούλησαν το Mr Olympia στον λάτρη του γυναικείου bodybuilding Jake Wood  δείτε εδώ Αγόρασε το Mr Olympia o Jake Wood δεν «τραβά» το bodybuilding και το πούλησαν;  Ουσιαστικά σκάνε φούσκες στην βιομηχανια των μυών.

Παράλληλα η συμφωνία συμπεριελάμβανε και το περιοδικό Muscle & Fitness, το οποίο ενσωμάτωνε και το Flex magazine.  Όμως από ότι φαίνεται το Muscle & Fitness θα σταματήσει την έντυπη έκδοση! και θα συνεχίσει μόνο την δικτυακή του σελίδα στο ίντερνετ, διότι δεν συμφέρει ούτε στον νέο ιδιοκτήτη Jake Wood. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η American Media Inc  (AMI) έχει οικονομικά προβλήματα, τα οποία περιγράψαμε.

Η American Media Inc βρίσκεται στο στάδιο της πώλησης ενός από τα μεγαλύτερα έντυπα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της, το National Enquirer. Παρόλο που η συμφωνία είναι για 100 εκατομμύρια δολάρια, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου, η AMI ως μια οικονομική τόνωση, επέλεξε να πουλήσει άλλα κεκτημένα της, το Olympia και το Muscle & Fitness στον Jake Wood. Η πώληση εγκρίθηκε από την Chatham Asset Management, η οποία κατέχει μερίδιο 80% στην AMI, όπου μοναδικός σκοπός ήταν η προσπάθεια  για την εξόφληση του χρέους της εταιρείας. Όπως δημοσιεύτηκε, το Muscle & Fitness, και το Olympia  πωλήθηκαν για περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ αυτό δεν είναι το ποσό που αναζητούσαν για το National Enquirer , είναι αρκετό για τους ιδιοκτήτες  να παραμείνουν στη ζωή επί του παρόντος!

Τώρα μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με το λουκέτο στην έντυπη έκδοση του Muscle & Fitness

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα