Αρχική » Xαρούμενοι οι χρήστες με την παραγωγή του DIABOLIC

Xαρούμενοι οι χρήστες με την παραγωγή του DIABOLIC

by admin

H Μεθανδροστενολόνη  εκπροσωπείται από  το νέο φάρμακο DIABOLIC, ένα από τα ανήκοντα ορμονικά προϊόντα της Cooper Pharma. μιας φαρμακευτικής εταιρείας παραγωγής με ειδικότητά σε κορυφαία γενόσημα και ορμόνες. “Μια ολοκληρωμένη επιχείρηση και μια εξειδικευμένη ομάδα μας επιτρέπουν να παρέχουμε έγκαιρα ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές”, αναφέρουν στην Cooper Pharma, που έχει επίσημες εγκρίσεις σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το DIABOLIC (δισκίο Μεθανδροστενολόνης 10 mg) είναι σε μορφή χαπιού. Το Diabolic απόγονος του θρυλικού Dianabol είναι ίσως το πιο δημοφιλές και το πιο διάσημο αναβολικό στεροειδές  στον κόσμο που είχε προηγουμένως εγκριθεί και διατεθεί στο εμπόριο ως θεραπεία αντικατάστασης με ανδρογόνα  για τη θεραπεία του υπογοναδισμού στους άνδρες, αλλά έκτοτε έχει σταματήσει και αποσυρθεί στις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Μεθανδροστενολόνη ήταν σε μορφή δισκίων από στόματος 2,5 και 5 mg. Τώρα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές με το δισκίο Μεθανδροστενολόνης  στα 10 mg.

δείτε επισης εδώ Νευροτοξικές ιδιότητες
νανδρολόνης και μεθανδροστενολόνης

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα