Αρχική » Shawn Ray δεν ήσουν σκληρός εργάτης στην προπόνηση!

Shawn Ray δεν ήσουν σκληρός εργάτης στην προπόνηση!

by admin

Τα ανατρέπει όλα ο γκουρού και προπονητής Chad Nicholls. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Patrick Bet-David ο Shawn Ray κατηγόρησε τον γκουρού του bodybuilding και διατροφολόγο Chad Nicholls ότι έχει αίμα στα χέρια του από την καθοδήγηση των bodybuilders! ενώ κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν είπε ότι προσεγγίστηκε από τον Nicholls  όταν ήταν στην κορύφωση της καριέρας του αλλά ο ίδιος  αρνήθηκε τις υπηρεσίες του!
Επίσης ο Shawn Ray τον κατηγόρησε ότι με τις χημικές συμβουλές του συνέβαλε στους θανάτους των Don Youngblood, Nasser el Sonbaty και Dallas McCarver δείτε εδώ  Δεν πήγες στις κηδείες των πελατών σου!

 

Η απάντηση

Ο Chad Nicholls τα αρνείται όλα! Το μόνο άτομο που είχα προπονήσει μέχρι εκείνο το σημείο ήταν η Kim Chizevsky  από το 1992 έως το 1996 λέει ο  Nicholls.  Δεν ασχολήθηκα με τη διατροφή κάποιων μέχρι το Olympia του 97, σε καμία περίπτωση δεν θα υπήρχε ποτέ ενδιαφέρον για ένα παιδί 27 χρονών που ήμουν τότε αναφέρει ο γκουρού. Όλα τα υπόλοιπα είναι 100% κατασκεύασμα! 


Σημ BS στο παρελθόν είχαμε γράψει:  Τι να πρωτοθυμηθείς ότι “έφτιαξε”  ένα γυναικείο μυώδες βουνό, την Kim Chizevsky που τα σάρωσε όλα..
Μόνο εντυπωσιασμένοι μπορούμε να είμαστε διότι ο Chad Nichols βοήθησε την Kim, που ήταν από τους πρώτους τους πελάτες που έκαναν πάταγο, αλλά ταυτόχρονα ήταν και η αγαπημένη του γυναίκα! δείτε εδώ Σχέση Αγάπης: Chad Nichols & Dallas McCarver


Ο Chad Nicholls δηλώνει ότι πραγματικά ξεκίνησε να συνεργάζεται με bodybuilders από το 1997, έχω προπονήσει τον Nasser El Sonbaty, τον Paul Dillet, πολλοί πιστεύουν ότι ο Nasser θα επρεπε να κατακτήσει το  Olympia εκείνη την χρονιά απέναντι στον Dorian! ..Το 1998 ερχόμαστε  στο Arnold Classic και τον Flex Wheeler, όπου κατακτά την νίκη! ήταν η καλύτερη εμφάνιση του μετά το 1993.
Μετά το 1998 τον τηλεφώνησε ο bodybuilder Boyer Coe που είχε μια σχέση με την Debbie Muggli η οποία ήταν φίλη με την γυναίκα του. Κάπουα στιγμή όλοι τους βγήκαν για φαγητό και εκεί ο Boyer Coe του ανέφερε την πιθανότητα συνεργασίας με τον Shawn Ray διότι θεωρούσε πως ο  Ray είχε πιθανότητες για τον τίτλο του  Olympia  εκείνη τη χρονιά. Όμως ο Chad Nicholls αρνήθηκε διότι θεώρησε πως ο Shawn Ray δεν ήταν “σκληρός εργάτης” στην προπόνηση! ..δεν πίστευε ότι θα ήταν υπάκουος (θα έδινε προσοχή) ενώ δεν του έκανε το κλικ σαν αξιοπρεπής άνθρωπος (δεν ήταν άξιος προσοχής) ο Shawn Ray  δεν είχε κανένα από τα κριτήρια που ζητούσε ο Chad Nicholls    


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα