Αρχική » Ο αθυρόστομος Lee Priest ΜΙΛΗΣΕ στον Palumbo του πόνεσε η κοιλιά από τα γέλια

Ο αθυρόστομος Lee Priest ΜΙΛΗΣΕ στον Palumbo του πόνεσε η κοιλιά από τα γέλια

by admin

Ο Lee Priest έδωσε ακόμη ένα ρεσιτάλ, συνδυάζοντας τα καυστικά σχόλια τα μπινελίκια και την εποικοδομητική κριτική. Μίλησε για διαφορετικά πράγματα αλλά και για την συνέντευξη που έδωσε ο Shawn Ray στον Patrick Bet-David και όπου κατηγόρησε τον γκουρού του bodybuilding και διατροφολόγο Chad Nicholls.

Ο Lee Priest αναγνωρίζει την αξία του Shawn Ray ως bodybuilder, που θα μπορούσε να κατακτήσει τον διαγωνισμό του Mr. Olympia αλλά παράλληλα επισημαίνει πως άλλοι bodybuilders που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Patrick Bet-David όπως οι Flex Wheeler, Ronnie Coleman στο άκουσμα του ονόματος του Shawn Ray δεν σχολιάζουν απλά γελούν!

Ο Lee Priest δεν εξιλεώνει τον γκουρού,αλλά παράλληλα πιστεύει ότι και ο Chad Nicholls γνωρίζει πολλές ιστορίες για τον επικριτικό Shawn Ray! (19:29) Ο Lee Priest αναγάγει τον Chad Nicholls στο επίπεδο του γκουρού Hany Rambod, (προπονητής του Phil Heath) με νοοτροπία χημικής υποκουλτούρας.
Ο ίδιος ο Lee Priest ομολογεί πως έκανε συνδυασμούς φαρμάκων αλλά ήταν μια δική του επιλογή! Αντίθετα με την άποψη πολλών ανθρώπων ότι οι γκουρού δίνουν τα φάρμακα. Ο ίδιος αποδέχεται το γεγονός πως επέλεξε να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, αν και εξαρχής δεν γνώριζε πολλά για τα φάρμακα, τους συνδυασμούς και τις ιδιότητες των φαρμάκων. Ότι έκανε το έκανε μόνος του χωρίς γκουρού! παρατηρώντας τι ωφελούσε τον ίδιο. Αντίθετα οι άνθρωποι πηγαίνουν σε τύπους όπως ο Chad Nicholls, ο Hany Rambod ή κάποιον άλλο παίρνοντας φάρμακα. Ουσιαστικά είναι μια προσωπική ευθύνη όπως επισημαίνει και ο Dave Palumbo.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα για τον Lee Priest είναι ο McDonald’s. Ο οποίος δεν ευθύνεται εάν τρώτε τα σκ..τα που σας κάθονται στον λαιμό!



Δείτε επίσης εδώ  Δεν πήγες στις κηδείες των πελατών σου!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα