Αρχική » John Meadows μιλά για την υγεία των bodybuilders σωστά τα λέει …αλλά;

John Meadows μιλά για την υγεία των bodybuilders σωστά τα λέει …αλλά;

by admin

O John Meadows είναι επαγγελματίας bodybuilder και προπονητής που έπασχε από μια σπάνια ασθένεια του παχέος εντέρου, ενώ  παρ ολίγο να πεθάνει από προβλήματα στο «κόλον» Τώρα έδωσε μια συνέντευξη στον Vlad Yudin όπου προσπαθεί να βοηθήσει την νέα γενιά των bodybuilders που κάνουν χρήση αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. Ο Meadows σωστά επισημαίνει την λανθασμένη εκτίμηση πολλών bodybuilders που στηρίζονται σε κάποιες εξετάσεις χωρίς όμως να συνεχίζουν την ιατρική παρακολούθηση και τις πιο εξειδικευμένες  εργαστηριακές εξετάσεις.
Ως μια πρώτη ανάγνωση στην εποχή των social media όπου πολλοί επηρεάζονται αλλά και επηρεάζουν η ενασχόληση με την μυϊκή κουλτούρα και κατά βάση την χημική υποκουλτούρα είναι μια δαπανηρή ενασχόληση μαζί με την διατροφή. Όμως καίρια επισημάνει ένας σχολιαστής για τον John Meadows. “Πες μου πόσοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον καλό γιατρό και την σειρά των εξετάσεων με αυτό το κακό σύστημα υγείας στις ΗΠΑ, και πάνω από αυτό θα πρέπει να πληρώσεις  για τα φάρμακα και τα τρόφιμά σας! (διατροφή)

Πραγματικά μια ειρωνεία για το muscle life style που είναι δαπανηρό ενώ η σύγχρονη νουθεσία επιβάλλει και μια νέα επένδυση στην βιομηχανία ιατρικής παρακολούθησης για ντοπαρισμένους! Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα δώσουν και άλλα χρήματα για εξειδικευμένη παρακολούθηση.

[quote]Μετά από δεκαετίες  λένε στους bodybuilders να τους παρακολουθεί συχνά και γιατρός …γιατί δεν τα είπαν νωρίτερα; [/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα