Αρχική » Φάνης Νηρός έχουμε ως κόκκινη γραμμή ΟΧΙ φάρμακα!

Φάνης Νηρός έχουμε ως κόκκινη γραμμή ΟΧΙ φάρμακα!

by admin

Ο Φάνης Νηρός που συνεργάζεται με τους Γιάννη θέραπο και Γιάννη Βασάλο στην ομάδα ATEAM, δηλώνει ότι το Μυστικό , δεν βρίσκεται στην χρήση, επικίνδυνων για την υγεία, ουσιών, παρακάτω η δήλωση και τα σχόλια όπου επισημαίνεται :

σαν #ATEAM έχουμε ως κόκκινη γραμμή: ΌΧΙ φάρμακα


Η γράμμωση δεν βρίσκεται ούτε στην προπόνηση ούτε στην αερόβια άσκηση ούτε στην εξαντλητικη δίαιτα. .

Σίγουρα πρέπει να πεινάσεις για να καταφέρεις να φτάσεις σε ένα κορυφαίο επίπεδο γράμμωσης. Αν όμως το παρακάνεις με την δίαιτα και την άσκηση σίγουρα θα καταβολίσεις και θα προκαλέσεις αρκετά προβλήματα στην υγεία σου. Το Μυστικό , #ΔΕΝ βρίσκεται ούτε και στην χρήση, επικίνδυνων για την υγεία, ουσιών. Θέλει χρόνο, σωστό προγραμματισμό, υπομονή, γερά νεύρα καθώς επίσης σε αρκετές περιπτώσεις #επαγγελματική #βοήθεια.

Οι προπονητές της A-Team Yiannis Therapos & Γιαννης Βασαλος είναι εδώ για να σε βοηθήσουν με τα πλέον εξελιγμένα προγράμματα εκγύμνασης έτσι ώστε να μπορέσεις να έχεις #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Εγω προσωπικά σαν επιστημονικός συνεργάτης της A-Team, θα φροντίσω ώστε να τρέφεσαι κατάλληλα, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες σου, με γνώμονα πάντα την προάσπιση της πολύτιμης #ΥΓΕΙΑΣ σου!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα