Αρχική » Τουλιάτος: Tony είσαι αυτοδίδακτος και εμπειρικός δεν είσαι γιατρός!

Τουλιάτος: Tony είσαι αυτοδίδακτος και εμπειρικός δεν είσαι γιατρός!

by admin

Στηλιτεύει την πρακτική του ακτιβιστή των αναβολικών. Ο γιατρός bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος απαντώντας σε σωρεία ερωτημάτων που τέθηκαν από ασθενείς και χρήστες, απάντησε και στο ερώτημα που τέθηκε για τον Dr. Tony Huge. Έναν τύπο που κατά βάση μάχεται για τα ιδεώδη του ελεύθερου ντοπαρίσματος, σε κάθε γειτονιά της Νέας Υόρκης, της  Μπανγκόκ , του Παρισιού, των Αθηνών.

Εδώ φυσικά είναι η διαφοροποίηση ο Τουλιάτος δεν τον θεωρεί γιατρό αλλά έναν εμπειρικό τύπο που διαπραγματεύεται στα social media με την υποκουλτούρα του ντοπαρίσματος. Μαζί με τον Ron Harris κατακεραυνώνουν την άποψη ότι χωρίς πολλή προσπάθεια μπορείς να δημιουργήσεις μια ιδεατή μυώδης εμφάνιση χωρίς να προσπαθήσεις σκληρά στο γυμναστήριο. Ο Τουλιάτος είναι αρνητικός στην «πίστη» του Tony Huge ότι τα κάνει όλα σωστά εγχύοντας  στεροειδή, και προστατεύοντας τον εαυτό του με εξετάσεις για τις οποίες δεν έχει την αρμοδιότητα να πιστοποιήσει μιας και δεν είναι γιατρός, ενώ παράλληλα απαιτείται μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων για να καταγραφεί πραγματικά η κατάσταση της υγείας του.. Ουσιαστικά ο χημικός ακτιβισμός του Tony Huge δεν βρίσκει σύμφωνους τους Τουλιάτο και Ron Harris, όπως και τον γιατρό Thomas O’Connor όπου τα επαναστατικά πρωτοκόλλα και οι δοσολογίες του Tony Huge αφορίζονται σε αυτή την συνέντευξη ως επικίνδυνα για το γενικό πληθυσμό.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα