Αρχική » Δεν πήγες στις κηδείες των πελατών σου!

Δεν πήγες στις κηδείες των πελατών σου!

Για τον  Shawn Ray ο Chad Nicholls έφερε στα όρια τον Ronnie Coleman με τις πρακτικές του, ( ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης)

by admin

Το bodybuilding των προηγούμενων δεκαετιών έχει παρέλθει και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα. Θάνατοι, τραυματισμοί, χρόνια προβλήματα υγείας. Ίσως οι νέες δηλώσεις του Shawn Ray αποτελέσουν ένα καμπανάκι κινδύνου για όσους καθοδηγούνται.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Patrick Bet-David ο Shawn Ray κατηγόρησε τον γκουρού του bodybuilding τον διατροφολόγο Chad Nicholls ότι έχει αίμα στα χέρια του από την καθοδήγηση των bodybuilders!

Όταν άρχισε να δουλεύει ο Chad Nicholls με τον Dallas McCarver, είπα ότι ο Dallas έχει έξι μήνες ζωής, πέθανε οκτώ μήνες αργότερα! 

Για τον  Shawn Ray ο Chad Nicholls έφερε στα όρια τον Ronnie Coleman με τις πρακτικές του, ( ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης 2:08  o προπονητής είναι δίπλα σου και εσύ κινδυνεύεις να πεθάνεις λέει ο Shawn Ray όπως ο Coleman που βρισκόταν στη μπανιέρα και ήταν  κοντά στο θάνατο το 2001, με την κατεύθυνση του Chad Nicholls, ο οποίος δεν είναι γιατρός! ) επίσης με τα διουρητικά και άλλα φάρμακα  επηρεάστηκαν σοβαρά  και άλλοι pro bodybuilders, όπως ο Flex Wheeler που είχε πρόβλημα στα νεφρά, ο Don Long, ο Tom Prince κ.α
Paul Dillett ήταν πιο έξυπνος και γλίτωσε με λίγες κήλες.  Ξεκίνησε να δουλεύει με τον Dallas McCarver. Όταν άρχισε να δουλεύει ο Chad Nicholls με τον Dallas McCarver, είπα ότι ο Dallas έχει έξι μήνες ζωής, πέθανε οκτώ μήνες αργότερα!


Στο παρελθόν είχαμε γράψει στο BS:  τι να πούμε για τον Chad Nichols για αυτόν το «Νutritionist». Θαυμασμός και λατρεία, από τους Οπαδούς. Πιστέψτε με, εάν το παλέψετε και δώστε τα χρήματα σας στον Chad θα σας συμβουλέψει και εσάς. Όσο αναφορά τους εδώ θαυμαστές του, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα ..αγοράζουν τις συμβουλές και τις πουλούν στην Ελλάδα! με υψηλότατο ποσοστό κέρδους, οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, αρκεί το ψηστήρι να είναι δελεαστικό!
δείτε εδώ  Σχέση Αγάπης: Chad Nichols & Dallas McCarver 


Δεν πήγες στις κηδείες των πελατών σου!

Ο Shawn Ray προχώρησε πιο πολύ  κατηγόρησε τον Chad Nicholls ότι συνέβαλε στους θανάτους των (1:08) Don Youngblood, του Nasser el Sonbaty, του Dallas McCarver και άλλων, ενώ επεσήμανε πως ο Chad Nicholls  δεν πήγε ποτέ στις κηδείες των πρώην πελατών. (1:18) ..Αυτό για τον Shawn Ray είναι αρκετό ώστε να μην έχει σεβασμό στον Chad Nicholls

 O Don Youngblood, ήταν καλός μου φίλος 3:38

Ο Shawn Ray  κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν είπε ότι προσεγγίστηκε από τον Nicholls  όταν ήταν στην κορύφωση  της καριέρας του αλλά αρνήθηκε τις υπηρεσίες του. Ενώ στο Mr. Olympia το 1998 , ο ίδιος μαζί με τον Kevin Levrone προσπάθησαν να κρατήσουν το γκουρού μακριά από το show.


δείτε επίσης εδώ  Joshua Lenartowicz δεν σε θέλω για προπονητή!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα