Αρχική » Με ποιον είσαι με τον επαναστάτη ή με τον Γιατρό; Μήπως με τις μεγάλες εταιρείες Big Pharma;

Με ποιον είσαι με τον επαναστάτη ή με τον Γιατρό; Μήπως με τις μεγάλες εταιρείες Big Pharma;

by admin

Ο Tony Huge θεωρεί τον εαυτό του ως έναν ακτιβιστή που μάχεται για τα δικαιώματα του ντοπαρίσματος, αντλώντας το ηθικό δικαίωμα  που του δίνει ο αυτοπροσδιορισμός του μαχητή της ελευθερίας απέναντι στο σύστημα. Άλλοι τον χαρακτηρίζουν ως έναν επικίνδυνο άνθρωπο που χρησιμοποιεί την χημική  προπαγάνδα για να βλάψει τις μάζες! Ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του ως έναν επαναστάτη που βρίσκεται στα πρόθυρα της αλλαγής του κόσμου που συμπεριλαμβάνει και το ντοπάρισμα . Ο Tony Huge πιστεύει ότι τα πειράματά του είναι ελεύθερη πράξη απέναντι σε ένα σύστημα το οποίο το μόνο που κάνει είναι να  ερευνά και να παράγει  πράγματα που μπορούν να αποδώσουν κέρδος για το ίδιο . Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες  (Big Pharma)  και άλλες επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένης και  της κυβέρνησης των ΗΠΑ  φοβούνται  τις λύσεις που είναι πολύ αποτελεσματικές … επειδή δεν μπορούν να αποκομίσουν τόσο μεγάλο κέρδος από αυτά τα είδη ουσιών (ΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ) ταυτόχρονα επιβάλουν  λογοκρισία στον Tony Huge! όχι επειδή είναι επικίνδυνος , αλλά επειδή θα μειώσει τα κέρδη τους.

Αντίθετα ο γιατρός Thomas O’Connor καταγγέλλει τον Tony Huge  για την υποκρισία του στα media

Ο Δρ O’Connor διευκρινίζει ότι ο Tony Huge βγάζει πολλά χρήματα από τα δικά του παρασκευάσματα που πωλεί μέσω ενισχυμένων συμπληρωμάτων για τον αθλητισμό!  Αν και μια αμφισβήτηση απέναντι στις μεγάλες εταιρίες είναι μια φυσική αντίδραση ο Δρ O’Connor πιστεύει ότι ο  Tony Huge ξεπερνά τα όρια με τις θεωρίες συνωμοσίας. Ίσως όμως από την άλλη πλευρά η  κυβέρνηση και οι μεγάλες εταιρίες να είναι λογοκριτές του Tony Huge επειδή πραγματικά δίνουν στο κόσμο  επικίνδυνες και λανθασμένες πληροφορίες για τα ΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα