Αρχική » Άγγελος Κακάνης Τολμηρή Δήλωση για τον Θάνατο!

Άγγελος Κακάνης Τολμηρή Δήλωση για τον Θάνατο!

by admin

Η  ολιγόλογη  δήλωση του βετεράνου bodybuilder Άγγελου Κακάνη που αφορά τον θάνατο του 46χρονου επαγγελματία bodybuilder Scott Milne από καρδιακή προσβολή και τις δηλώσεις του Dave Palumbo που προβάλει το θέμα και εφιστά την προσοχή στους bodybuilders, αποτελεί μια αξιοπρόσεκτη αντίδραση.

Ο Κακάνης για ακόμη μια φορά δεν κρύβεται και υπερασπίζεται την μυϊκή κουλτούρα αναφέροντας “Το θέμα είναι πως κάποια στιγμή όλοι θα είμαστε το επόμενο θύμα, χρήστες κ μη απλά φαίνεται να μη το χουμε συνειδητοποιήσει, όλοι πεθαίνουν..τυχεροί αυτοί που δε φοβούνται να ρισκάρουν για τα όνειρα τους.”
Αν και σε άλλα αθλήματα και εκφάνσεις της ζωής οι άνθρωποι ρισκάρουν την ζωή τους θα μέναμε εδώ σε αυτό που μας αφορά την ακραία μυϊκή κουλτούρα.

H τελευταία του φράση “τυχεροί αυτοί που δε φοβούνται να ρισκάρουν για τα όνειρα τους” είναι διαπιστωμένο πως έχει τους οπαδούς αλλά και τους διαφωνούντες. Σε κάθε περίπτωση δεν θα κρίνουμε εδώ την δήλωση, είναι υπόθεση μιας άλλης αρθρογραφίας, Θα επισημάνουμε όμως ότι είναι μια τολμηρή δήλωση που εκπροσωπεί μια ομάδα ανθρώπων που τοιουτοτρόπως  πράττει  το ίδιο και παράλληλα υπερασπίζονται το συγκεκριμένο life style.

Ο βετεράνος bodybuilder ξεκινά με την φράση “Το θέμα είναι πως κάποια στιγμή όλοι θα είμαστε το επόμενο θύμα, χρήστες κ μη” μια δήλωση που συνειδητά δείχνει την απόφαση κάποιου να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Και εδώ πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά ταυτόχρονα θα αναγνωρίσουν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος bodybuilder τολμά δημοσίως να καταθέσει την άποψη του. Πλησιάζοντας το ακραίο σενάριο του θανάτου, αντίθετα με πολλούς ανθρώπους και στον χώρο του bodybuilding  που ενώ σχοινοβατούν στον θάνατο δεν τολμούν δημόσια να αναφέρουν το ρίσκο. Αντιθέτως μιλούν για υγεία.
Η δήλωση του σίγουρα εκπροσωπεί ένα κοινό,  αν και ακούγεται σoκαριστικό το συγκεκριμένο κοινό  έχει αποφασίσει να ζήσει ρισκάροντάς για τα όνειρα του. Το ζήτημα είναι αν για κάποιους αυτό το ρίσκο είναι συνειδητό, άρα μια νοοτροπία ζωής, ή μια εφήμερη μη συνειδητοποιημένη πράξη που υιοθετούν πολλοί νεαροί για την οποία αργότερα  θα μετανιώσουν;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα