Αρχική » Νεκρός 23χρονος bodybuilder ήθελε να γίνει προπονητής

Νεκρός 23χρονος bodybuilder ήθελε να γίνει προπονητής

by admin

Ο Navel Jamil Khan ένας 23χρονος επίδοξος  bodybuilder πέθανε την ημέρα που έπρεπε να λάβει μέρος σε έναν αγώνα bodybuilding στην πόλη Thane City. Σύμφωνα με το ιστορικό η οικογένεια του τον πήγε σε έναν τοπικό γιατρό στη Mumbra, όταν ανέπτυξε πυρετό την παρασκευή. Ο γιατρός που διενήργησε αρκετές εξετάσεις είπε στην οικογένεια του να τον πάνε στο κοντινό Νοσοκομείο του Bilal. Όπως δήλωσε ένας συγγενής του  οι γιατροί στο νοσοκομείο διενήργησαν περαιτέρω εξετάσεις, όπου διαγνώστηκε με ηπατίτιδα Β ενώ βρήκαν επίσης αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης που ανήκει σε μια οικογένεια στεροειδών ορμονών γνωστών ως γλυκοκορτικοειδή ενώ διέγνωσαν και άλλα φάρμακα που ενισχύουν την απόδοση στο σώμα του.

“Το δέρμα του Naved είχε γίνει κίτρινο” (η συνηθέστερη δερματική εκδήλωση που σχετίζεται με την ηπατίτιδα β) ενώ δεν μπορούσε  να κρατήσει τίποτα στο στομάχι του, δήλωσε συγγενής του. Επίσης ο 23χρονος bodybuilder δεν ήταν σε θέση να αναπνεύσει εξαιτίας και προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στους  πνεύμονες.  “Οι γιατροί μας συμβούλευσαν να τον εισάγουμε  στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  και να κανονίσουμε για τα χρήματα, καθώς χρειαζόταν μεταμόσχευση ήπατος” είπε ο συγγενής του.  Δυστυχώς  η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα και  τελικά πέθανε την Κυριακή.

Η μητέρα του Χαν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι παράγγελνε στεροειδή  ενώ ο γαμπρός του είπε  ότι ήταν κάτι που το “Συνήθιζε  τακτικά,” ενώ ζήτησε παράλληλα  από τους νέους να παραμείνουν μακριά από τα φάρμακα βελτίωσης της απόδοσης.

Ο “Naved ήταν ένα πολύ καλό άτομο και προπονούνταν σκληρά στο γυμναστήριο. Δεν ήξερα ότι έπαιρνε  στεροειδή. Ποτέ δεν προωθούμε τέτοιες ουσίες”, δήλωσε ο  Zaheer Shaikh ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου που πήγαινε ο  23χρονος bodybuilder. Ο Naved ήθελε να γίνει προπονητής, εάν συμμετείχε στον αγώνα και διακρινόταν ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου θα του πρόσφερε μια θέση εκεί.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”2j86HUlehIQ”]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα