Αρχική » Ο Ψυχώ προπονητής του Shawn Rhoden τα Χώνει στον Charles Glass!

Ο Ψυχώ προπονητής του Shawn Rhoden τα Χώνει στον Charles Glass!

by admin

Φανερά και κρυφά όλα είναι για τους πελάτες. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ψευτο-δημόσιες σχέσεις όπου αυτοί που σε επαινούν μπορεί μετά από καιρό να σου ανοίξουν το λάκκο!  Όπως δημοσιεύτηκε ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis πρώην προπονητής του Shawn Rhoden σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο εκδιώχτηκε από το Gold’s Gym στο Venice της Καλιφόρνια.

Κατηγορεί τον Charles Glass – ήθελε όλη την κατσαρόλα με το φαΐ!

Ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis αποκαθηλώνει τον γνωστό προπονητή Charles Glass μέσα στο σπίτι του, στο Gold’s Gym., τονίζοντας ότι  ποτέ δεν ήταν βοηθός του, αλλά ότι απλά  εργάστηκε μαζί του βοηθώντας τους πελάτες! Κάποια στιγμή ο Charles Glass βλέποντάς την  επιτυχία του άρχισε να δυσανασχετεί.

 Εδώ ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis με τον Dexter, και δίπλα φωτογραφία με το τρόπαιο του Mr. Olympia που κατέκτησε ο Shawn Rhoden

Αποφάσισε να τα ξεφουρνίσει όλα!

Ο  Chris ‘Ψυχώ’ Lewis που εδώ και έναν χρόνο δεν μίλησε στα social media, τώρα  αποφάσισε να τα ξεφουρνίσει όλα, για να καταλάβει ο κόσμος  ότι τα επιτυχημένα προγράμματα προπόνησης που έκανε στους πελάτες δεν άρεσαν στον Charles Glass!

Ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis είναι παλιός στο χώρο, αναφέρει τις εποχές όπου ήταν παρών με τον Chris Cormier και τον Flex Wheeler, φθάνοντας έως σήμερα όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του  ο κύριος λόγος για τον οποίο εκδιώχθηκε από το γυμναστήριο του Gold’s Gym  ήταν επειδή, ο Shawn Rhoden κατέκτησε το 2018 τον διαγωνισμό του Mr. Olympia!
Μετά από αυτό ο Charles Glass δεν του έδωσε ούτε συγχαρητήρια, αν και ήταν ο πρώτος προπονητής που έφερε τον τίτλο του Mr. Olympia στο γυμναστήριο του Gold’s Gym στο Venice, μετά τον Arnold Schwarzenegger.

Όπως αναφέρει ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis …ο Charles Glass έλεγε, ποιος είναι αυτός ο ανόητος;…κανείς δεν θα μου πάρει τους πελάτες! 

Από ότι φαίνεται ο Charles Glass ασκούσε μια συμφεροντολογική επιρροή στους bodybuilders αφήνοντας απ έξω όσους δεν ήθελε. Ένας από αυτούς ήταν στην αρχή ο Shawn Rhoden, που το 2017 έπεσε και έσπασε το σαγόνι του, αναγκαζόμενος να κάνει την προετοιμασία ρουφώντας  τα γεύματα του με ένα καλαμάκι! Τότε ανέλαβε ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis όπου τον βοήθησε με την προπόνηση σε 12 εβδομάδες να ανέλθει στην πέμπτη θέση το 2017, ενώ το 2018 κατάφερε να κατακτήσει το Mr. Olympia. Επίσης ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis επισημαίνει ότι η εμπειρία που απέκτησε τον βοήθησε να καταλάβει ότι με την σωματοδομή που είχε ο Shawn Rhoden θα κατακτούσε τον τίτλο του Mr. Olympia

[quote]Επίσης ο Chris ‘Ψυχώ’ Lewis επισημαίνει ότι η εμπειρία που είχε τον βοήθησε να καταλάβει ότι με το σώμα που είχε ο Shawn Rhoden θα κατακτούσε τον τίτλο του Mr. Olympia  [/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα