Αρχική » Τάσος Κολιγκιώνης θα διαμορφώσει τις εξελίξεις;

Τάσος Κολιγκιώνης θα διαμορφώσει τις εξελίξεις;

by admin

Οι παροικούντες  στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως το 2020 θα είναι μια νέα χρονιά που δεν κλείνει μόνο την δεκαετία, αλλά ανοίγει μια νέα περίοδο για το ελληνικό bodybuilding. Κυρίαρχη προσωπικότητα που αναμένεται να διαμορφώσει τις εξελίξεις αξιολογώντας εγχώριες  συμμαχίες και δυναμικές είναι ο βετεράνος bodybuilder Τάσος Κολιγκιώνης.

Ο ίδιος δεν προτιμά τις εκ προοιμίου δηλώσεις αλλά σχεδιάζει το νέο Marketing και Οrganizing Plan που αφορά την μυϊκή κουλτούρα, αλλά και τις διοργανωτικές αξιολογήσεις προσώπων και παραγόντων.
Σε μια περίοδο όπου η ισχύς είναι η άμεση  οικονομική επένδυση ο βετεράνος bodybuilder αναμένεται να δώσει το νέο στίγμα των προθέσεων του για το μελλοντικό όραμα που έχει για το ελληνικό bodybuilding.

Στις αποφάσεις του θα αποκρυσταλλωθεί η πολιτική του απέναντι στην σύγχρονη διοργανωτική τακτική που αφορά τους αγώνες, τους διαγωνισμούς, και το νομικό πλαίσιο που διέπει το bodybuilding απέναντι στο κράτος και την αθλητική νομοθεσία. Ουσιαστικά όλοι αναμένουν τις κινήσεις του, που θα διαμορφώσουν τις εξελίξεις.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα