Αρχική » Μέσα στο εστιατόριο χτυπά ενέσεις με τα φιλαράκια του!

Μέσα στο εστιατόριο χτυπά ενέσεις με τα φιλαράκια του!

by admin

O Δόκτωρ Tony επιδιώκει τον χημικό ακτιβισμό, ενσαρκώνει τα ιδεώδη της ντόπας σε παγκόσμια κλίμακα. Ο ίδιος πιστεύει ότι η επιστήμη έχει αποτύχει! Κυρίως στον τομέα των φαρμάκων PEDs που βελτιώνουν την απόδοση. Τα περισσότερα από αυτά, φάρμακα PEDs είναι παράνομα, αλλά ο Δόκτωρ Tony πιστεύει ότι δεν υπάρχει αποδεδειγμένη επιστήμη που να δικαιολογεί την απαγόρευση αυτών των ουσιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ίδιος διεξάγει τα δικά του υπόγεια χημικά πειράματα με εθελοντές. Ο στόχος του, να αποδείξει την αξία των PED φαρμάκων. Αυτό όμως που χαρακτηρίζει τον Δόκτωρ Tony Huge είναι ότι δεν κρύβεται, το δηλώνει ότι τρυπιέται, τώρα! δημόσια, σε ένα εστιατόριο sushi κάνει την τακτική δόση της ινσουλίνης του!

O Δόκτωρ Tony δεν καταλαβαίνει γιατί ένας άνθρωπος με διαβήτη μπορεί να κάνει ένεση μπροστά στο κοινό … αλλά κάποιος που χρησιμοποιεί PEDs δεν μπορεί!

Παρακάτω το απόσπασμα από την νέα ταινία που περιγράφει την ζωή του Δόκτωρ Tony.

[quote]Είναι αληθινός ο Δόκτωρ Tony μαζί με τους φίλους τρυπιέται μέσα στο εστιατόριο! [/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα