Αρχική » Roelly Winklaar έξω από το Arnold Classic USA 

Roelly Winklaar έξω από το Arnold Classic USA 

by admin

Τι συμβαίνει, για ποιο λόγο δεν θα διαγωνιστεί στο επερχόμενο  Arnold Classic USA  2020 ο δημοφιλής Roelly Winklaar; O bodybuilder ήταν μέσα στην λίστα και  αναμενόταν να αγωνιστεί στον επερχόμενο διαγωνισμό, αλλά  τελικώς αποχωρεί από την εκδήλωση, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα!

Σύμφωνα με το RX Muscle και τον Dave Palumbo είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί τον Μάρτιο ο Roelly Winklaar, διότι  αποφάσισε να περάσει κάποιο χρόνο με την οικογένειά του και να χαλαρώσει. Η απόφαση του Winklaar αναμένεται να φανεί εάν είναι καλή ή κακή.
( Για τον Dave Palumbo είναι καλή κίνηση, εάν τώρα η σωματική του διάπλαση δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και στόχος είναι το επόμενο Mr Olympia το φθινόπωρο του 2020) Παράλληλα αναφέρθηκε από τα media πως  φαίνεται να έχει «καεί» από την προπόνηση, burnt out with training γεγονός που πιθανώς να είχε επιπτώσεις στην εμφάνισή του στο Mr. Olympia το 2019.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα