Αρχική » Τους έθαψε ο Ronnie Coleman τους τωρινούς Μιστεράδες Αποκαθήλωση!

Τους έθαψε ο Ronnie Coleman τους τωρινούς Μιστεράδες Αποκαθήλωση!

by admin

Ναι! Το έκανε και ο Big Ronnie Coleman μετά τον Dorian Yates, αμφισβήτησε την πρώτη πεντάδα του Mr. Olympia 2019! Μιλώντας στο Valuetainment και τον Patrick Bet-David ο Coleman κάτοχος 8 τίτλων του Mr. Olympia δεν άφησε πολλά περιθώρια στους σημερινούς διεκδικητές, όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τους bodybuilders του Mr. Olympia 2019 και τους bodybuilders που αγωνίστηκαν στη δεκαετία του ’90 δήλωσε ότι συμφωνεί με τον Dorian Yates και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το Curry! Δείτε εδώ Dorian Yates τους έκανε «Ρόμπα» Brandon Curry ούτε στην πρώτη εξάδα!

O Big Ronnie Coleman το προχώρησε, δεν τους έδωσε πιθανότητες να τα καταφέρουν στις καλές εποχές απέναντι σε bodybuilders που αντιμετώπισε όπως, οι  Flex Wheeler, Kevin Levrone  Shawn Ray, αλλά και του ίδιο σε μια καλή μέρα. Ο  Coleman έχει την άποψη ότι κανείς τους δεν παρουσιάζεται σε φόρμα, ενώ έχουν ζητήματα και με την δίαιτα τους. Για τον Brandon Curry πιστεύει πως όταν οι άλλοι παρουσιαζονται μέτριοι  δεν χρειάζεται να είναι πολύ καλύτερος! Ενώ για τον  επτά φορές ο κ. Olympia, Phil Heath λέει είναι μια εξαίρεση, που θα μπορούσε να διαγωνιστεί με τους bodybuilders του παρελθόντος!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα