Αρχική » Αλιμπέρτης εξομολογείται: έχω σπασμένο σπόνδυλο! τον βοήθησε ο Dr.Σταύρος Χούντας

Αλιμπέρτης εξομολογείται: έχω σπασμένο σπόνδυλο! τον βοήθησε ο Dr.Σταύρος Χούντας

by admin

Δημόσια δήλωση από τον bodybuilder Γιάννη Αλιμπέρτη που αναφέρει:  Στα πλαίσια των μυϊκών ομάδων που βαθμολογούνται και είναι ζωτικής σημασίας βρίσκονται οι γλουτοί..στο σύγχρονο bodybuilding πέρνουν τέτοιο σεβασμό εάν εχουν σχήμα και κόντρες (γράμμωση) όπου μπορεί να κάνουν αθλητές λιγότερο καλούς στα υπόλοιπα σημεία να τερματίζουν πρώτοι αφού είναι ένδειξη χαμηλού λίπους και υψηλού condition του αθλητή, Κουβαλάω μια δισκοκήλη που συνοδεύεται απο σπασμένο σπόνδυλο ο3 απο τα χρόνια της νιότης όπου είχα πτώση με μηχανή χτυποντας την λεκάνη!!Ολα αυτα τα χρόνια που διαγωνιζόμουν δεν είχα κάνει αναφορά για αυτό το πρόβλημα διότι οι Έλληνες κριτές θα εστιαζαν στις αδυναμίες μου που ήταν εμφανείς ιδικά τον πρώτο καιρό! Μυριαια, κατω πλάτη, γλουτοί, πόδια !! Ποτέ δεν κατάφερα να κάνω ελεύθερο squat με την μπάρα στον αυχένα και πολλές άλλες βασικές ασκήσεις που σιγά σιγά τώρα άρχισα να ξαναβάζω με τρόπο..όλη η εκγύμναση αυτων των περιοχών γινόταν τμηματικά και πατενταρισμενα! Σημερα μακριά απο αγώνες και παρασκήνια πλέον με κάποιες τροποποιήσεις ακόμη και τις πολύτιμες συμβουλές του Dr.Σταύρος Χούντας βρίσκομαι εδώ !!

Σταύρος Χούντας

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στα πλαίσια των μυϊκών ομάδων που βαθμολογούνται και είναι ζωτικής σημασίας βρίσκονται οι γλουτοί..στο σύγχρονο bodybuilding πέρνουν τέτοιο σεβασμό εάν εχουν σχήμα και κόντρες (γράμμωση) όπου μπορεί να κάνουν αθλητές λιγότερο καλούς στα υπόλοιπα σημεία να τερματίζουν πρώτοι αφού είναι ένδειξη χαμηλού λίπους και υψηλού condition του αθλητή, Κουβαλάω μια δισκοκήλη που συνοδεύεται απο σπασμένο σπόνδυλο ο3 απο τα χρόνια της νιότης όπου είχα πτώση με μηχανή χτυποντας την λεκάνη!!Ολα αυτα τα χρόνια που διαγωνιζόμουν δεν είχα κάνει αναφορά για αυτό το πρόβλημα διότι οι Έλληνες κριτές θα εστιαζαν στις αδυναμίες μου που ήταν εμφανείς ιδικά τον πρώτο καιρό! Μυριαια, κατω πλάτη, γλουτοί, πόδια !! Ποτέ δεν κατάφερα να κάνω ελεύθερο squat με την μπάρα στον αυχένα και πολλές άλλες βασικές ασκήσεις που σιγά σιγά τώρα άρχισα να ξαναβάζω με τρόπο..όλη η εκγύμναση αυτων των περιοχών γινόταν τμηματικά και πατενταρισμενα!Σημερα μακριά απο αγώνες και παρασκήνια πλέον με κάποιες τροποποιήσεις ακόμη και τις πολύτιμες συμβουλές του Dr.Σταύρος Χούντας βρίσκομαι εδώ !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιαννης Αλιμπερτης WABBA PRO (@giannis.alimpertis_wabba.pro) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα