Αρχική » Κώστας Στεφανίδης μιλά για Αλιμπάκη – Μάλλον αυτός ο αγώνας έγινε για τα media!

Κώστας Στεφανίδης μιλά για Αλιμπάκη – Μάλλον αυτός ο αγώνας έγινε για τα media!

by admin

Ο Κώστας Στεφανίδης μιλά για τους αγώνες που έγιναν το Φθινόπωρο στην Ελλάδα, ξεκινώντας στο 2:28 με τον αγώνα Κυπέλλου της ΕΟΣΔ όπου κυριάρχησε η αναμέτρηση Κυριαζή και Αλιμπάκη.

H Αναφορά στον αγώνα της ΕΟΣΔ

Όπως αναφέρει περίμενε τον Αλιμπάκη με καλύτερη εμφάνιση, μιας και επέστρεψε την επαγγελματική του κάρτα και τώρα αγωνίστηκε στους ερασιτεχνικούς αγώνες, Όπως επισημαίνει ο Κώστας Στεφανιδης ο Θάνος Αλιμπάκης θα μπορούσε να χάσει αυτόν τον αγώνα! Αλλά λόγω καλύτερου καλουπιού που είχε πήρε τον αγώνα.  

[quote]Αν  ο αγώνας γινόταν σε άλλη ομοσπονδία δεν νομίζω ότι θα κέρδιζε! 3:02 λεπτό[/quote]


Στο 3:38 λεπτό ο Κώστας Στεφανίδης διερωτάται για ποιο λόγο ο Θάνος Αλιμπάκης έδωσε την επαγγελματική του κάρτα (την επέστρεψε) ενώ μετά το πανελλήνιο κύπελλο είχε σκοπό να ξαναπάει στο Diamond cup στη Ρώμη για να την ξανακερδίσει; Μου φαίνεται λίγο περίεργο, λέει  …μάλλον αυτός ο αγώνας έγινε για τα media για να τον ανεβάσει στο κανάλι του στο Youtube προφανώς δηλώνει ο Κώστας Στεφανίδης.


H Αναφορά στον αγώνα της WABBA

Στο 4:14 μιλά για τον αγώνα της WABBA όπου δεν του άρεσε ότι υπήρχε ένας αθλητής με κομμένο θώρακα όπου οι κριτές δεν το παρατήρησαν! Και τον έβγαλαν πρώτο ενώ θα μπορούσαν να τον βγάλουν μια θέση πιο κάτω. Ο δεύτερος δεν υστερούσε σε Conditioning και αυτό ήταν μια αδικία.

[quote]Στο 5:32 o Κώστας Στεφανίδης επισημαίνει Κομμένοι μυς , γυναικομαστία, μεγάλες κοιλιές οιδήματα από ενέσεις είναι αρνητική βαθμολογία![/quote]


H Αναφορά στον αγώνα της NAC

Στο 10:43 o Κώστας Στεφανίδης σχολιάζει τον αγώνα της NAC, Καλός αγώνας και διοργάνωση ενώ επισημαίνει την πρόσκληση για ποζάρισμα στον IFBB pro Daniel Toth. Στο 12:45 αναφερει πως γενικός νικητής ήταν ο Ράλλης, πολύ καλός και μυώδης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα